Samsung je objavil, da je za uporabnike na voljo funkcija 3D prikaz zemljevida (3D Map View) v vseh državah z dostopom do aplikacije SmartThings. Prikaz zemljevida poenostavi upravljanje doma s spreminjanjem resničnih tlorisov v virtualne slike v aplikaciji SmartThings. Uporabnikom na prvi pogled prikaže celoten dom in se posodablja v realnem času, ko je priključenih več naprav.

Prejšnja različica funkcije za prikaz zemljevidov je bila 2D-model, ki je delovala le za domove, za katere je bil na voljo tloris. Vendar ta posodobljeni 3D prikaz zemljevida izkorišča prednosti prostorske umetne inteligence v Samsung napravah, kot je Bespoke Jet Bot, in uporablja senzorje LiDAR v napravi za natančno merjenje in kartiranje postavitve doma. Zdaj lahko uporabniki lažje razumejo obliko in prostorske pogoje svojih domov na 3D zemljevidih.

Funkcija je izboljšala tudi funkcijo filtriranja, ki omogoča učinkovitejše spremljanje in nadzor zahtevanih naprav. Do konca leta želi prikaz zemljevida z uporabo podob umetne inteligence, ki so bile prav tako predstavljene na sejmu CES 2024, ponuditi bolj prilagojene in uporabniku prijazne pametne storitve.

Prikaz zemljevida je na voljo v aplikaciji SmartThings v mobilnih napravah z operacijskim sistemom Android in iOS ter televizorjih. V prvi polovici leta bodo nadzorne funkcije na voljo tudi prek dodatnih vozlišč, kot so hladilniki Family Hub.

Pin It on Pinterest

Share This