Samsung je danes pričel globalni izziv Together Challenge – Ustvarjanje zdravih navad z Galaxy Watch6, ki je namenjen spodbujanju zdravih navad za dobro počutje s telesno aktivnostjo. Izziv poteka od 22. do 31. avgusta 2023 s pomočjo aplikacije Samsung Health. Namen te pobude je spodbuditi posameznike k bolj zdravemu življenjskemu slogu in hkrati poudariti prednosti hoje za splošno telesno in duševno zdravje.

Postavite si izziv, osvojite popust
Hoja je ena od najbolj dostopnih, enostavnih in učinkovitih oblik vadbe, ki prinaša številne koristi za zdravje srca in ožilja, zmanjšanje stresa in splošno dobro počutje. Izziv spodbuja posameznike, da hojo vključijo v svoje vsakodnevne rutine, spodbuja bolj zdrav življenjski slog in krepi pomen telesne dejavnosti.

Zato izziv Together Challenge spodbuja udeležence, da v 10 dneh z uporabo aplikacije Samsung Health naredijo 100.000 korakov. Vsi, ki bodo dosegli ta cilj, bodo nagrajeni z 10-odstotnim kuponom za popust v e-trgovini Samsung, ki ga bodo lahko izkoristili za nakup pametne ure Galaxy Watch6 serije.

Za več informacij o izzivu Together Challenge, ki traja od 22. do 31. avgusta 2023, in pogoje sodelovanja obiščite spletno stran Samsung.  

Pin It on Pinterest

Share This