Prvi resnični 2-v-1 s popolnoma izvlečno krpo za brisanje, Roomba Combo™ j7, ki hkrati sesa in pomiva, in to brez mokrih preprog. Obenem pa iRobot OS 5.0 robotom serije j7 omogoča izogib še več predmetom in čiščenje težje dosegljivih mest, v celotni liniji izdelkov pa zagotavlja več glasovnega nadzora ter več osebne note.

S pomočjo popolnoma izvlečne krpe za brisanje, ki se dvigne na vrh robota, ko le-ta naleti na preprogo, Roomba Combo j7+ poskrbi, da preproga ne bo mokra, ko se bo na njo zapeljal. Tudi samo podjetje iRobot je tokrat razmišljalo 2-v-1 in sicer s tem, da je skupaj s predstavitvijo Roomba Combo j7+ predstavil tudi OS iRobot OS 5.0 – nove funkcije in novo digitalno izkušnjo, ki jo izboljšuje inteligenca in poosebljanje celotnega portfelja povezanih robotov podjetja. Sedaj ponuja še bolj premišljene posodobitve za lastnike hišnih ljubljenčkov, zelo zaposlene družine in posameznike, ki si želijo več nadzora nad tem, kako čistijo.

Za razliko od drugih 2-v-1 Roomba Combo j7+ najprej posesa preproge, nato pa hkrati posesa in pobriše trda tla. Tako uporabnikom prihrani čas, saj celotni prostor očisti v enem samem opravilu. Z uporabo naprednih senzorjev lahko robot zazna različne vrste tal. Ko se Roomba Combo j7+ približa preprogi, njegovi popolnoma izvlečni kovinski roki za pomivanje dvigneta mokro blazinico na sam vrh robota – na podoben način, kot streho dvignete v avtomobilu kabriolet. S tem poskrbi, da preproga ne bo mokra, ko se bo zapeljal preko nje.

Za sesanje je opremljena tudi s sistemom za samopraznjenje Clean Base, ki omogoča, da Roomba Combo j7+ izprazni umazanijo in ostanke, ki jih zbere v priloženo vrečko, ki je ni treba zamenjati do 60 dni.

Zahvaljujoč operacijskemu sistemu iRobot OS in robotovemu navigacijskemu sistemu PrecisionVision uporabnikom ni več potrebno skrbeti za čiščenje, preden se le-to sploh prične. Roomba Combo j7+ prepozna več kot 80 običajnih predmetov, kar robotu omogoča čiščenje specifičnih mest na ukaz, npr. okrog mačjih stranišč, WC školjk, pomivalnih strojev in podobno. Prav tako robotu omogoča, da zazna in se izogne nevarnostim na tleh, kot so vrvi, oblačila, čevlji, nogavice, nahrbtniki, posodice in igrače za hišne ljubljenčke ter morebitni smrdljivi kupčki hišnih ljubljenčkov.

Da bo čiščenje še enostavnejše, združite robota s svojim glasovnim pomočnikom in mu preprosto naročite, naj očisti določene prostore ali predmete v vašem domu, in takoj bo naredil, kar zahtevate. Roomba Combo j7+ razume približno 600 glasovnih ukazov, kar je več kot katerikoli drug 2-v-1. Uporabniki lahko čistilne naloge prilagodijo v aplikaciji iRobot Home, pri čemer izberejo, katere prostore naj posesa in obriše, ali samo posesa, in prilagodi količino čistilne raztopine, ki jo uporabi.

Pin It on Pinterest

Share This