Vodilno tehnološko podjetje Huawei je sklenilo partnerstvo s spletno storitvijo Skyscanner, da bi uporabnikom iskalnika Petal ponudilo hiter dostop do informacij o letalskih prevozih, najema vozil in hotelskih nastavitev.


Brskanje po spletnih mestih v želji, da bi našli optimalne namestitve in ugoden letalski prevoz, je postala stvar preteklosti. Znanje in zmogljivosti spletne storitve Skyscanner so namreč vključili v iskalnik Petal (Petal Search), ki ga najdete na pametnih napravah Huawei. Iskanje je zaradi tega hitro in preprosto, medtem ko uporabnik vidi več ponudb, preden se odloči za najboljšo in je preusmerjen na storitev rezervacije.


Na ta način je iskalnik Petal nadgradil zmogljivosti prikaza potovalnega načrta v razdelku »potovanja« in pridobil sposobnost izpostaviti ponudbe, ki bodo uporabniku prinesle nepozabno življenjsko izkušnjo. Nova funkcija ni na voljo izključno prek mobilne aplikacije, temveč je vključena tudi v spletno različico iskalnika in v digitalnega pomočnika HUAWEI Assistant.


Ker države po vsem svetu odpravljajo omejitve, število turističnih rezervacij nezadržno narašča. Podatki nedavne raziskave, ki jo je naročila agencija Skyscanner, kažejo, da 86 % vprašanih načrtuje za potovanja porabiti večji ali enak znesek kot pred pandemijo. Povpraševanje po turističnih uslugah se namreč krepi povsod po svetu. Kot primer naj omenimo, da se je obseg iskanj marca v primerjavi s februarjem globalno povečal za 20 %.

Pin It on Pinterest

Share This