Novost pri Xiaomiju so tudi brezžične slušalke Redmi serije 5, na voljo sta dve različici 5 in 5 Pro. Brezžične slušalke Redmi Buds 5 so opremljene s tremi načini aktivnega dušenja hrupa, zadušijo nezaželene zvoke iz okolice do 46 decibelov. Poleg tega trije transparentni načini dovolijo, da sami določite, kaj iz okolice želite slišati in česa ne. Na voljo so v polnočni črni, beli in nebesno modri barvi.


Zmogljivejše, Redmi Buds 5 Pro podpirajo kodek LDAC 11 in obenem aktivno zadušijo nadležne zvoke iz okolice za do 52 decibelov. Na voljo so trije načini dušenja hrupa, z umetno inteligenco podkrepljen prilagodljivi način in dodatni transparentni načini, ki vas popolnoma ne izolirajo od zvokov iz okolice. Med njimi je preprosto preklapljati, kar dopušča udobno poslušanje glasbe v različnih okoljih. Poleg tega vam je na voljo tudi pet zvočnih profilov. Slušalke so na voljo v polnočni črni, mesečno beli in vijolični barvi.


Obe različici slušalk so opremljene z baterijami, ki podpirajo do 10 ur neprekinjenega poslušanja, ergonomsko oblikovana škatlica pa hrani energijo za dodatnih 38 ur do 40 ur. Redmi Buds 5 Pro so na voljo v polnočni črni, mesečno beli in vijolični barvi, cena pa se začne pri 79 €, Redmi Buds 5 pa so na voljo v črni, beli in nebesno modri barvi po ceni od 49 € naprej.

Pin It on Pinterest

Share This