Fotografska razstava, ki je velik poklon mobilni fotografiji, je pričela svojo turnejo po Sloveniji in Hrvaški. Na razstavi so predstavljene fotografske mojstrovine ustvarjene s telefoni Huawei. Pametni telefoni so postali osrednja naprava, s katero fotografiramo pomembne življenjske trenutke in nam na vsakem koraku omogočajo odkrivanje lepote v stvareh okoli sebe in svobodno izražanje svoje ustvarjalnosti. Prav Huaweievi telefoni pa se redno uvrščajo med fotografsko najbolj zmogljive naprave svoje vrste. Vrh fotografskih zmožnosti predstavljajo premijski modeli družine P40 na čelu z modelom P40 Pro+, ki z naprednim sklopom kamer velja za najboljši telefon na področju mobilne fotografije.
Fotografski doseg telefonov Huawei najbolje predstavlja prav razstava zvenečih fotografskih imen, kjer svoje čudovite fotografije med drugim razstavljajo Aleš Bravničar, Jaka Ivančič in Tibor Golob. Vsaka fotografija ima svojo rdečo nit, vse pa navdušujejo z izjemno estetiko.
Fotografska razstava je začela svojo turnejo v Citycentru v Celju, nato nadaljuje gostovanje na Reki, v Zagrebu in v Splitu na Hrvaškem, pot pa zaključuje v začetku septembra v ljubljanskem Cityparku.

Pin It on Pinterest

Share This