V uredništvu smo na test smo že dobili nov Galaxy S24+, ki je večji brat osnovnega modela S24. Na zunaj so spremembe glede na predhodnika precej skromne. To ravno ne vidimo kot slabost, je pa povsem očitno, da softverska platforma Galaxy AI prinaša največ sprememb. Obenem pa letos opravlja tudi glavno nalogo pri promociji nove serije. Večina izboljšav strojne opreme in funkcij programske opreme se tako močno zanaša na algoritme umetne inteligence, AI.

Izpostavimo pa lahko glavne hardverske nadgradnje. S24+ ima sedaj svetlejši zaslon, sicer enak kot pri zmogljivejšem Galaxy S24 Ultra, vendar manjši, nadgrajeno ima izvedbo ohišja s tehnoogijo Armor Aluminium 2 in nov nabor čipov, torej procesorskega jedra. Kapaciteti baterije je prav tako nekoliko večja. Pri rokovanju pa smo takoj opazili da je prehod med zadnjim steklom in stranskim okvirjem zdaj bolj gladek, oziroma rob nekoliko zaobljen. Malenkost ki pa odtehta.

Tudi kamere ostajajo podobne kot pri seriji 23, a še vedno odlične sedaj še z izdatno programsko podporo AI. Več pa sledi v prihajajočem podrobnejšem testu, spremljajte nas.

Pin It on Pinterest

Share This