Xiaomijev nov telefon Redmi 13C je prispel na slovenski trg. Redmi 13C z izjemno tankim profilom 8,09 mm, elegantnim ravnim okvirjem in elegantnim videzom v različnih barvah – črni, mornarsko modri, zeleni in beli. Ima 6,74-palčni zaslon s frekvenco osveževanja 90 Hz. Naprava daje prednost udobju gledanja z zaslonom LCD, z zatemnitvijo DC in certifikatom TÜV za tehnologijo Low Blue Light in Flicker Free, ki zmanjšuje utrujenost oči.

Redmi 13C s svojo strojno in programsko opremo omogoča fotografske izkušnje, ki izpolnijo vse potrebe po družbenih medijih. Ima trojno kamero s 50 MP in sprednjo kamero z 8 MP, ki ne zagotavlja le popolnih portretov in selfijev tudi v slabih svetlobnih pogojih, temveč zagotavlja izboljšano hitrost snemanja pri uporabi nočnega načina ter za video snemanje. Poleg tega Redmi 13C ponuja 10 filtrov za filmske kamere in možnosti filmskih okvirjev, kar uporabnikom ponuja širše ustvarjalne vizualne možnosti.

Redmi 13C, opremljen z zmogljivim osemjedrnim procesorjem MediaTek Helio in optimiziranim z operacijskim sistemom MIUI 14, zagotavlja svilnato gladko delovanje, idealno za igranje iger in gledanje videoposnetkov, hkrati pa podpira do 1 TB razširljivega pomnilnika. Nova, inovativna pomnilniška rešitev ponuja celo razširitev delovnega spomina do 8 GB RAM-a z uporabo 8 GB pomnilnika, za skupno do 16 GB RAM-a. Velika baterija s 5000 mAh zagotavlja tudi dolgotrajno visoko zmogljivo uporabo in ima nadgrajena vrata USB Type-C, ki podpirajo hitro polnjenje.

Redmi 13C bo na voljo po promocijski ceni 119 EUR za pomnilniško različico 4+128 GB oziroma 149 EUR za pomnilniško različico 8+256 GB.

Pin It on Pinterest

Share This