Xiaomi Pad 6 je izdelan kot učinkovita delovna postaja za današnje večopravilne profesionalce, ima 11-palčni zaslon WQHD+, ki zagotavlja ostre in jasne slike. Medtem pa njegova mobilna platforma Snapdragon 870 zagotavlja visoko zmogljivost ves delovni dan. Izjemna energetska učinkovitost in velika baterija 8840 mAh omogočata hitro preklapljanje med odprtimi aplikacijami za hiter odziv na različne zahteve med delovnim časom.

Zasnovan za izboljšanje vsakodnevnih produktivnosti
Ta visoko zmogljiva tablica, polna praktičnih funkcij, je izdelana tako, da predvidi in zadovolji potrebe zaposlenih strokovnjakov. To dosega s programsko opremo MIUI for Pad – ekskluzivnim mobilnim uporabniškim vmesnikom, nadgrajenim Xiaomi Smart Pen in tipkovnico Xiaomi Pad, ki neopazno izboljša splošno produktivnost. Xiaomi Smart Pen še bolj olajša ustvarjanje zapiskov, zajemanje posnetka zaslona ali uporabo funkcije risanja za ponazoritev ustvarjalnih idej. Priročni gumbi na Xiaomi Smart Pen vam omogočajo, da hitro posnamete posnetek zaslona ali hitro preklapljate med pisanjem, slikanjem in barvnimi funkcijami, kadar koli je to potrebno v aplikaciji Notes. Še več, večja gostota slikovnih pik na zaslonu zagotavlja lažje branje majhnih velikosti pisave, tako da si lahko na zaslonu ogledate še več vsebine in zagotovite manj drsenja.

Xiaomi Pad 6 je zasnovan za različne dejavnosti – zabavo na družabnih omrežjih, gledanje videoposnetkov ali igranje iger, ima podporo za Dolby Vision za neverjetno živo vizualno izkušnjo. Ponuja 99-odstotni barvni razpon DCI-P3 za 1,07 milijarde barv za svetle in prepričljive slike, hitrost osveževanja zaslona pa je do 144 Hz, kar zagotavlja tekočo igralno izkušnjo. Low Blue Light s certifikatom TÜV Rheinland zagotavlja ure gledanja z zmanjšano utrujenostjo oči.

Xiaomi Pad 6 je idealen vsakodnevni spremljevalec v vaši torbi, pripravljen za delo kjerkoli in kadarkoli. Tanek, lahek in vzdržljiv, ima Xiaomi Pad 6 enodelno zasnovo iz aluminijeve zlitine s 6,51 mm okvirjem in tehta samo 490 g, zato je priročen za uporabo, kamorkoli greste6. Xiaomi Pad 6 ima privlačen videz, tako kot vodilna serija Xiaomi 13.

Cene in dostopnost:
Naprava je na voljo v dveh različicah pomnilnika po naslednjih cenah za 6GB+128GB za 379 EUR in
8GB+128GB za 419 EUR. Ob nakupu Xiaomi Pad 6 od 7. avgusta kupci prejmejo v dar tipkovnico.

Pin It on Pinterest

Share This