V vseh slovenskih prodajalnah Apple Premium Reseller iStyle in na njihovi spletni strani www.istyle.si. so na prodajnih policah uradno na voljo od 16. septembra, Apple Watch Ultra in od 23. Septembra tudi AirPods Pro.

Osvežitev pa se je zgodila predvsem v notranjosti. iPhone, ki slovi po kakovostnih fotografijah in posnetkih, bo svoj ugled držal z novim impresivnim sistemom dvojne kamere. V ospredju je nov glavni senzor z ločljivostjo 12 MP s še hitrejšo zaslonko. Na voljo je tudi nov senzor za selfie z ločljivostjo 12 MP, ki kot prvič pri telefonih iPhone predstavlja samodejno ostrenje. Za dodatno doživetje bo poskrbela spremna programska oprema, vključno s kinematografskim načinom 4K Dolby Vision ter akcijski način za zajem motivov v gibanju brez šuma in izgube kontrasta.

Vrhunska fotografija pa ni edina tradicija, ki jo bodo nadaljevali novi iPhone 14. Zaslon Super Retina XDR z neprebojno zaščito Ceramic Shield bo še naprej skrbel za vrhunski prikaz večpredstavnostne vsebine, baterija pa za celodnevno avtonomijo ne glede na zahtevnost uporabe.

Apple je zavezan prihodnosti in je med prvimi, ki v svojem ekosistemu v celoti pokriva novo 5G omrežje,kar velja tudi za nove iPhone 14 in iPhone 14 Pro. Med glavnimi novostmi, ki je prisotna skozi celotno družino, je varnostna tehnologija Crash Detection, ki omogoča avtomatski klic v sili v primeru prometne nesreče.

Tokrat so začeli s povsem novim procesorjem A16 Bionic. Izstopa tudi spremenjena zareza na sprednji strani, ki kot običajno hrani senzorje za prepoznavo obraza in kamero za zajem selfijev. Prvič pa so zarezi dodali še programsko funkcijo Dynamic Island, ki klasični prostor navrh zaslona prilagodi glede na dejavnosti na zaslonu, kot na primer poslušanje glasbe, prikaz obvestil in podobno. iPhone 14 Pro in Pro Max sta dobila še funkcijo vedno vklopljenega zaslona in nadgradnjo 12 MP senzorja kamere na 48 MP, ki zagotavlja do štirikrat večjo ločljivost, še posebej pri snemanju v novem akcijskem načinu.

Novi iPhone 14 bodo na voljo v petih odtenkih: Product Red (rdeča), Starlight (bela), Midnight (črna), modra in vijolična. iPhone 14 Pro in Pro Max pa boste lahko oblekli v srebrno, zlato, vesoljno črno ali
vijolično preobleko.

Če imate doma starejše iPhone, na primer iPhone 12 ali 13, in so vas novi telefoni navdušili do te mere, da se jim ne boste mogli upreti, vam lahko pri prehodu pomagajo pri zastopniku iStyle. Njihovi strokovnjaki vam bodo pomagali pri varnostnem kopiranju z vmesnikom iCloud Backup. Na voljo pa vam je tudi ekskluzivna ponudba treh mesecev brezplačnih Apple storitev, kjer poleg storitev Apple Music, Apple Arcade, in Apple TV+ dobite tudi 50 GB prostora na oblaku iCloud. Tako pridete na svoj račun ljubitelji iger, glasbe in filmov ter TV serij.

Pin It on Pinterest

Share This