Prišla je nova serija legendarnih Applovih mobilnikov in trendi ohlajanja se očitno nadaljujejo. Nova serija z imenom iPhone11 prinaša tri nove mobilnike, iPhone 11, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max. Oblikovno sledijo dosedanjim modelom in na prednji strani ni tako rekoč nič novega. Na vrhu zaslona ostaja temna zareza za kamero, mikrofon in ostale senzorje, kljub temu da gredo trendi naprej. Osnovni model iPhone 11 ima celo slabši zaslon od predhodnjika z oznako X. Nižja je ločljivost, novinec pa nima več zaslona tipa OLED ampak LCD, kar je bistven korak nazaj.
Oblikovno se nova serija razlikuje po zadnji stran , kjer so pri iPhone 11 dve kameri in tri kamere pri Pro in Pro max s precej poudarjenim krovnim steklom zaslona. Kamere so dobile le malenkostno nadgradnjo. Na osnovnem modelu pa je sedaj druga kamera namenjena širokokotnemu zajemu slike.
Nova serija ne prinaša veliko novega, predvsem malenkostne popravke. Še najbolj zanimiva je vest da bo cena osnovnega modela iPhone 11 nekoliko nižja od predhodnika.
Telekom Slovenije bo pričel s prodajo najnovejših Apple naprav v petek, 20. septembra, in sicer tako iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, ki predstavljata novo iPhone linijo Pro.Telekom Slovenije bo hkrati pričel tudi s prodajo pametne ure Apple Watch Series 5 z zaslonom »Always-On Retina«.

Pin It on Pinterest

Share This