Poleg naprednih pametnih funkcij je pri pametnih urah prav tako pomemben njihov videz. Zaradi njihove naraščajoče priljubljenosti, so danes pametne ure postale skoraj obvezen dodatek ob različnih priložnostih – pri športu, na zabavnem večeru in v poslovnih okoljih. Pozorno oblikovani paščki v kombinaciji z raznolikimi digitalnimi številčnicami namreč omogočajo prav to. Prilagajanje pametne ure glede na lasten slog oblačenja in lastne želje. In takšne so tudi nove pametne ure serije Huawei Watch 3, ki poleg menjave paščkov nudijo še bogat seznam digitalnih številnic oziroma, kot jim radi pravimo, obrazov ure.

Obraz ure je lahko karkoli želite
Huawei uporabniku prek pametnih ur serije Watch 3 nudi prilagajanja obrazov ure, saj lahko za podlago izberete karkoli. Tudi krajše video posnetke. Poleg edinstvenega videza, digitalne številčnice prikazujejo tudi zmogljivosti teh inovativnih in edinstvenih pametnih ur ter so prilagojene zasnovi in estetiki operacijskega sistema Harmony OS. Zaradi širokega seznama lahko vedno izberete trenutku najbolj primerno ter ustvarite posebno uporabniško izkušnjo. Na seznamu je na voljo več kot tisoč digitalnih številčnic razporejenih v več kategorij, s katerimi želijo zadostiti željam vsakega uporabnika.

Številčnice, ki povezujejo tradicijo in estetiko
Digitalna številčnica »Raziščite luno« (Explore the Moon) prikazuje faze našega edinega naravnega satelita v naslednjih 12 dneh, zanimive podatke o površju in razdaljo do Zemlje. Če ste ljubiteljski astronom, je popolna za vas. Ko se namreč dotaknete možnosti na dnu zaslona, se prikaz Lune premakne v središče zaslona, kjer ga lahko obračate in si jo ogledujete v 360-stopinjskem pogledu. Podrobneje lahko raziščite zanimivejše pokrajine na njej in preverite razdaljo do nas v različnih obdobjih.

Explore the moon

Zanimiva in hkrati igriva je številčnica, za katero so navdih našli pri nizozemskem slikarju Pietu Mondrianu. Slog uporablja geometrijske oblike za osnovne elemente, medtem ko prosto eksperimentira z oblikami, črtami in barvami, s čimer pametni uri doda harmonijo in lepoto.

Modrian

Še ena zanimiva številčnica nosi ime Terase (Terraces), saj videz spreminja glede na temperaturo okolice.

Terraces

Pametne ure serije Huawei Watch 3 dajejo tudi svobodo pri oblikovanju lastnih številčnic. Funkcija namreč omogoča, da fotografija ali krajši video posnetek postane ozadje. Poleg tega lahko prilagajamo bližnjice na zaslonu, bodisi, da so v njih prikazani podatki, ki jih večkrat potrebujemo ali pa dotik na element sproži zagon določene aplikacije. Številčnica Griddy nudi prilagajanje do štirih elementov na zaslonu, s pomočjo številčnice Kartice (Cards) pa zaslon prilagodite prikazu različnih funkcij, kot so vremenski podatki zadnjih pet ur, predvajanje glasbe, opomniki sestankov in celo dostop do glasovnega pomočnika.

Cards

Ekskluzivne številčnice za model Huawei Watch 3 Pro
Za Huawei Watch 3 Pro je na voljo šest prav posebnih številčnic, ki odražajo zmogljivosti in lastnosti te vrhunske pametne ure.
Gore (Mountains) je animirana številčnica, ki naključno prikazuje imena in nadmorske višine gora iz vseh celin. Poleg tega prikazuje animiran učinek oblaka in meglice, ki se spreminjata glede na gibanje zapestja.

Mountains

Nočno nebo (NightSky) integrira 88 ozvezdij galaksije in jih nastavi za ozadje. S premikanjem in dotiki po zaslonu jih lahko raziskujete, ne da bi morali gledati v nočno nebo.

Night sky

Številčnica Časovno potovanje (TimeTravel) v ospredje postavlja potovanja, prehajanje časovnih pasov in sodelovanje s partnerji z različnih koncev sveta. Pogosto nastavljanje lokalnega časa v takšnih primerih predstavlja težavo, zato je odlično, da se lahko uporabnik preprosto dotakne imena mesta na zaslonu in ura samodejno prilagodi točen čas.

Time travel

Ure serije Huawei Watch 3 so osredotočene na obliko in funkcionalnost. Za doseganje dolge avtonomije baterije, možnost vedno vklopljenega zaslona deluje po načelu, da ura prikazuje samo čas in obris številčnice brez barv ter morebitnih animacijskih učinkov, ko je zaslon »izklopljen«.

Pin It on Pinterest

Share This