Samsung je predstavil dva nova pametna telefona, Galaxy A55 5G in Galaxy A35 5G. Obe napravi sta opremljeni z obsežnimi varnostnimi funkcijami, kot je Knox Trezor, in novimi fotografskimi zmogljivostmi, ter zaslonom, ki se s funkcijo Vision Booster prilagaja uporabnikovi okolici. zaslon v modelih Galaxy A55 5G in Galaxy A35 5G je zaradi tehnologije Vision Booster še bol jasen in svetel v različnih svetlobnih pogojih in seveda nadaljujejo tradicijo serije Galaxy A z zasloni Super AMOLED v polni visoki ločljivosti.

Galaxy A55 5G z izboljšano funkcijo Nightography posname jasnejše in živahnejše fotografije tudi v slabih svetlobnih pogojih. Napredna obdelava slikovnega signala (ISP) z umetno inteligenco v Galaxy A55 5G ustvarja osupljive slike pri šibki svetlobi, kakršnih v seriji Galaxy A še ni bilo.

Galaxy A55 5G in Galaxy A35 5G ponujata fotografske zmogljivosti, po katerih slovi Samsung Galaxy, vključno s funkcijami, kot sta optična stabilizacija slike (OIS) in video digitalna stabilizacija slike (VDIS), zaradi katerih so fotografije in videoposnetki ostri tudi med snemanjem na poti.

Letos Samsung eno svojih najbolj inovativnih vodilnih varnostnih funkcij, Samsung Knox Trezor, prvič prinaša tudi uporabnikom serije Galaxy A. Varnostna rešitev Samsung Knox Trezor, ki temelji na strojni opremi in ščiti proti nepooblaščenim posegom, ponuja celovito zaščito pred napadi na strojno in programsko opremo. Z njo lahko zaščitite najpomembnejše podatke v napravi, vključno s prijavnimi podatki zaklenjenega zaslona, kot so kode PIN, gesla in vzorci. Samsung Knox Trezor ščiti tudi šifrirne ključe naprave in tako šifrira zasebne podatke uporabnikov, shranjene v napravi. Do podatkov lahko dostopa le uporabnik, ki ima pravilne prijavne podatke za zaklenjeni zaslon, tudi če je naprava izgubljena ali ukradena.

Za še več načinov zaščite je v seriji Galaxy A na voljo Auto Blocker, paket dodatnih varnostnih rešitev, ki ga lahko izberete sami. Auto Blocker blokira namestitve aplikacij iz nepooblaščenih virov, zagotavlja varnostne preglede aplikacij za iskanje morebitne zlonamerne programske opreme in blokira morebitne zlonamerne ukaze ter namestitve programske opreme v napravo, ko je ta povezana s kablom USB.

Dostopnost
Nova pametna telefona Samsung Galaxy A55 5G in Galaxy A35 5G bosta v prodaji od 29. marca po priporočeni maloprodajni ceni od 389,90 EUR oziroma od 459,90 EUR za Galaxy A35 5G s 6 GB RAM-a in 128 GB pomnilnika ali 8 GB RAM-a in 256 GB pomnilnika. Priporočena maloprodajna cena za Galaxy A55 5G 8 GB + 128 GB bo od 499,90 EUR, konfiguracija 8 GB + 256 GB pa od 549,90 EUR.

Pin It on Pinterest

Share This