HONOR je na dogodku Mobile World Congressu 2023 v Barceloni predstavil  svojo novo  strategijo in obenem napovedal globalno razpoložljivost novih mobilnkov. Serija Magic5 in HONOR Magic Vs, sta najnovejši pridobitvi uspešne linije HONOR Magic Series.

HONOR Magic5 Pro

Vsestranski HONOR Magic5 Pro je opremljen s številnimi pomembnimi nadgradnjami in se ponaša z impresivnimi specifikacijami pri zaslonu, fotografiji in zmogljivosti ter nadgrajuje več meril ter zagotavlja še boljšo uporabniško izkušnjo v svojem razredu.

Nova serija prinaša sistem trojne kamere s senzorji 50MP.  Cel mobilnik ima sedaj zasnovo zaobljenih robov- ki naj bi bila navdihnjena z deli arhitekta Antonija Gaudíja – človeka, ki stoji za številnimi drznimi in nenavadnimi mojstrovinami v Barceloni. 6,81-palčni zaslon je ukrivljen na štiri strani. Velika površina zaslona tipa LTPO se osvežuje s do 120 Hz. Tako kot lanski model ima ločljivost 1.312 x 2.848 slikovnih pik. Za njegovo zmogljivost pa skrbi nabor čipov Snapdragon 8 Gen 2.

Honor Magic5

Honor Magic5 je podoben svojemu bratu Pro, vendar nekoliko pomanjšan. To se začne z nekoliko manjšim 6,73-palčnim zaslonom.  Pomembnejša razlika pri tem modelu je glavna kamera, ki ima senzor z 54MP, 50MP ultraširoka in 32MP telefoto modul. Magic5 uporablja isti nabor čipov Snapdragon 8 Gen 2. Poleg tega je telefon milimeter tanjši od Pro-ja, vendar ima enako kapaciteto baterije z 5100 mAh in podpira 66 W žično polnjenje SuperCharge.

HONOR Magic Vs

To je   Honor-jev prvi zložljivi paradni konj, ki je bil predstavljen zunaj Kitajske, Ponaša se z zložljivo izvedbo zaslona in zmogljivostjo. Honor Magic Vs deluje na naboru čipov Snapdragon 8+ Gen 1. Na globalni trg bo prišel z uporabniškim vmesnikom Magic UI 7.1 poleg Androida 13, kar je izboljšava v primerjavi s programsko opremo A12 kitajske različice. Glavna in telefoto kamera na hrbtni strani sta izboljšani v primerjavi s prvim Magic V, baterija pa ima zdaj kapaciteto 5000 mAh in podpira hitro polnjenje s 66 W.

Pin It on Pinterest

Share This