Xiaomi je najavil novi mobilni telefona Xiaomi 12 Lite. Xiaomi 12 Lite se ponaša z elegantno 7,29 mm tanko zasnovo in težo le 173 g nudi neverjetno udoben oprijem v dlani.


Ohišje mobilnika je odeto v mat barvni preliv, ki se preliva v svetlobi. Barva se nadalje razteza čez ravne robove. Na zadnji strani so tri elegantno nameščene kamere s kovinskim obročem.


Prefinjen dizajn telefona Xiaomi 12 Lite, ki prikazuje modno barvno paleto, izstopa v treh osupljivih barvah – svetlo zeleni, svetlo roza in črni – ki omogočajo individualno izražanje vsakega posameznika.


Xiaomi 12 Lite, ki ga odlikuje trojna kamera na studijski ravni, ima glavno kamero s 108 MP, ki jo poganja veliko tipalo HM2, ultra širokokotno kamero z 8 MP in makro kamero z 2 MP, ki zajema slike visoke ločljivosti do podrobnosti iz katerega koli kota.


Sprednja, selfie kamera z ločljivostjo 32 MP ima tipalo GD2 in zmožnost samodejnega ostrenja, kar omogoča izjemno jasne posnetke. Portretni način Selfie s samodejnim HDR (poganja ga Xiaomijev samorazviti algoritem) izkorišča oceno globine in portretno podlogo za simulacijo pristnega bokeh učinka ter zagotavlja odlične rezultate modnih selfijev.


Xiaomi 12 Lite je opremljen z naborom čipov Snapdragon 778G za zagotavljanje vodilne zmogljivosti 5G. Baterija s 4300 mAh v Xiaomi 12 Lite pa zlahka podpira celodnevno uporabo, medtem ko 67 W turbo polnjenje napolni baterijo do 100 % v samo 41 minutah.


Xiaomi 12 Lite je opremljen s 6,55-palčnim zaslonom AMOLED in ima tako HDR10+ kot Dolby Vision, ki prinašata prvovrstno izkušnjo gledanja. Zaslon TrueColor, ki lahko prikaže 68 milijard barv, zagotavlja bogate in natančne barve med brskanjem po vaših albumih s fotografijami ali po vaših najljubših modnih katalogih. Zaslon ima hitrost osveževanja do 120 Hz in hitrostjo vzorčenja dotika 240 Hz za bolj gladke prehode.


Xiaomi 12 Lite je na voljo v 3 različicah pomnilnika. Priporočene prodajne cene pa so 399 eur za 6 GB + 128 GB, 449 eur za 8 GB + 128 GB in 499 eur za 8 GB + 256 GB.

Pin It on Pinterest

Share This