Nokia XR21 je pametni telefon, ki je odporen na padce, prah in vodo. Zdrži vse, od padca iz hlačnega žepa in prvega udarca ob tla do 72-urnega pohoda v hudourniškem dežju. Premišljena zasnova in visokokakovostni materiali, uporabljeni v celotnem modelu Nokia XR21 – vključno s supertrdnim zaslonom in zadnjim pokrovom, odpornim na udarce – odpravijo telefonsko anksioznost od prazne baterije do razpokanega zaslona.


Prejel je certifikat za vzdržljivost MIL-STD-810H, zaradi česar je odporen na padce, prah in vodoodporen. Poleg tega je med internim testiranjem Nokia XR21 preživela padec z višine 1,8 m, pa tudi potopitev v 1,5 m vode do ene ure in udarec z enakim pritiskom kot vodni curek 100 barov (višji od tlak porušitve gasilskih cevi Združenega kraljestva) s temperaturo vode 80 °C.


Vzdržljivost Nokie XR21 se razširi na življenjsko dobo baterije. Med polnjenji lahko traja dva dni. Poleg tega je Nokia XR21 kos tej nalogi, ko se znajdete v neprijetnem ali ekstremnem vremenu. Lahko prenese in se lahko uporablja pri temperaturah med -20 °C in +55 °C – slednja je za eno stopinjo manjša od najvišje temperature zraka, zabeležene na Zemlji, v kalifornijski Dolini smrti. In 6,49-palčni zaslon lahko uporabljate z mokrimi rokami, v dežju ali med nošenjem rokavic. Kot nalašč za preživeli vikend festival, celodnevni pohod ali kolesarjenje ali družinsko potovanje brez polnilnika.


Nokia XR21 zagotavlja štiri leta mesečnih varnostnih posodobitev, tri leta nadgradenj operacijskega sistema, tri leta garancije in enoletno garancijo za zamenjavo zaslona. Zaščita vas na spletu, pa tudi vaš pametni telefon pred vsem, kar mu prinese življenje.


Cene in razpoložljivost
Nokia XR21 bo na voljo v juniju oz. juliju 2023 v zeleni in črni barvi za 599 € (različica 6/128 Gb).

Pin It on Pinterest

Share This