Pri Samsungu so najavili prihod novega tabličnega računalnika Galaxy Tab A8, najbolj poenostavljene in zmogljive naprave iz serije Tab A doslej. Galaxy Tab A8 združuje impresiven zaslon, moč in zmogljivost v tanki in lahki obliki, ki je pripravljena za učenje, zabavo, povezovanje in še več. Gre za izjemno prenosno izkušnjo, ki ustreza vsakdanjemu življenjskemu slogu in proračunu uporabnikov ter se brez težav sinhronizira z drugimi napravami Galaxy.

Vse, kar želite videti in početi, je izboljšano
Izkušnja z Galaxy Tab A8 se prične z značilno obliko naprave Samsung in občutkom tabličnega računalnika, ki sta priljubljena pri uporabnikih tabličnih računalnikov serije Tab S. Oblika se ponaša z razširjenim 10,5-palčnim zaslonom z izjemno tankim robom in skupnim razmerjem stranic 16:10. Rezultat je 80-odstotno razmerje med zaslonom in ohišjem, kar omogoča veliko bolj poglobljeno izkušnjo gledanja kot pri preteklih modelih tablic. Štirje zvočniki Galaxy Tab A8 z Dolby Atmos® zagotavljajo bogato zvočno izkušnjo z neprimerljivo več podrobnostmi, globino in realističnim zvokom.

Za vse nove uporabnike je Galaxy Tab A8 opremljen z dvema mesecema storitve YouTube Premium brez oglasov, tako da lahko svoje najljubše videoposnetke gledate neprekinjeno, v ozadju in brez povezave.

Poleg neverjetnega zaslona Galaxy Tab A8 prinaša še več moči in zmogljivosti v serijo Samsung Tab A. Centralni in grafični procesor tabličnega računalnika Galaxy Tab A8 sta bila povečana za 10 %, kar zagotavlja hitrejše in bolj gladko delovanje.

Galaxy Tab A8 ponuja več nivojev možnosti shranjevanja podatkov, tako da lahko uporabniki izberejo tisto, ki jim ustreza. Na voljo so 32 GB, 64 GB ali – kot novost pri Galaxy Tab A8 – 128 GB prostora za shranjevanje. Izkoristite funkcijo razširljive kartice microSD in pridobite do 1 TB prostora . Galaxy Tab A8 bo na voljo tudi s 3 GB ali 4 GB pomnilnika RAM. Baterija z zmogljivostjo 7 040 mAh in do 15W hitrim polnjenjem.

Galaksija udobja in zaščite
Galaxy Tab A8 ponuja interaktivno izobraževalno vsebino in priročen starševski nadzor, ki staršem omogoča, da svojim otrokom zagotovijo varno in zanimivo učno okolje doma in na poti. Uporabniki lahko na enem mestu takoj dostopajo do pregleda uporabe naprave in dejavnosti, lahko postavijo meje glede časa pred zaslonom in spremljajo doseganje ciljev pri njihovem doseganju skozi teden.

Otroci lahko uživajo tudi v zabavni, prilagojeni izkušnji s tabličnim računalnikom, zahvaljujoč partnerjem, ki jih ima Samsung z globalnimi ponudniki vsebin. Zabavne pa so tudi možnosti prilagajanja domačega zaslona z igrivimi ikonami in barvnimi shemami.

Za preprostejšo in zmogljivejšo večopravilnost se zaslon razdeli in omogoča uporabo dveh aplikaciji druge ob drugi. Dodati je možno tudi pojavno okno s funkcijo Multi-Active Window. Uporabnik lahko tako na primer na predavanju hkrati klepeta s sošolci, piše zapiske in si ogleda predstavitev. Pri brskanju po internetu se s preprosto potezo iz trenutnega okna na stran ustvari razdeljeni zaslon. Funkcija povleci in razdeli samodejno odpre drugo okno brskalnika za bolj dinamično brskanje po spletnih straneh.

Z kamero na zadnji strani Galaxy Tab A8 z ločljivostjo 8 MP, sprednjo kamero s 5 MP in povsem novo funkcijo snemanja zaslona učenci, učitelji in celo igralci iger ne bodo zamudili ničesar. Posneti je možno jasne in podrobne videoposnetke učnih gradiv ali predavanj ali pa celo sebe pri demonstraciji s svojim glasom in zaslonom. Ta funkcija omogoča snemanje lastnih opomb, ko poudarjate ključne točke ali pišete na zaslon, da se besede ujemajo z videnim, kar pomaga k boljšemu osredotočanju in razumevanju zapiskov. In ko ste pripravljeni na prehod iz tabličnega računalnika Galaxy Tab A8 v pametni telefon Galaxy, lahko med napravama delite besedilo, spletno stran, slike in drugo s hitrim kopiranjem in lepljenjem.

Najpomembneje je, da lahko uporabniki zaupajo in brez skrbi uživajo v vseh funkcijah Galaxy Tab A8 saj jo podpira vodilna varnostna platforma Samsung Knox z večplastno zaščito. Prepoznava obraza zagotavlja, da so lastniki Galaxy Tab A8 edini, ki imajo enostaven dostop do svoje naprave. Stalna zaščita osnovne programske opreme v realnem času zagotavlja, da zunanje grožnje ne pridobijo dostopa do naprave.

Tablični računalnik Galaxy Tab A8 bo pri nas na voljo v sivi, srebrni in novi rožnato zlati barvi od januarja 2022.

Pin It on Pinterest

Share This