Huawei je na sejmu potrošniške elektronike IFA 2022 v Berlinu predstavil nova mobilna telefona Huawei nova 10 in Huawei nova 10 Pro
Povsem nova pametna telefona sta bila razvita s poudarkom na najnovejših fotografskih trendih. Proizvajalci pametnih telefonov so v preteklosti dajali prednost zadnji kameri, vendar je za milijone uporabnikov najnovejših družbenih medijev ključna zmogljivost sprednje kamere.


Huawei nova 10 in nova 10 Pro sta prva pametna telefona, ki sta zamenjala tradicionalni pristop. Obe napravi se ponašata z impresivno ultra širokokotno sprednjo kamero s 60 MP, ki lahko zajema videoposnetke 4K, Huawei nova 10 Pro pa ima tudi dodatno portretno kamero z ločljivostjo 8 MP za kristalno čiste posnetke od blizu.


Obe napravi imata tudi vrsto impresivnih specifikacij, zasnovanih za navdih mlajše generacije, vključno z zadnjo kamero ločljivosti 50 MP z napredno obdelavo slike, visoko stopnjo osveževanja zaslona in možnostjo hitrega polnjenja. Vse to je zapakirano v neverjetno eleganten dizajn, saj Huawei nova 10 Pro v debelino meri le 7,88 mm, Huawei nova 10 pa je še tanjši s 6,88 mm.

Pin It on Pinterest

Share This