Huawei MatePad 11 je V prednaročilu je na voljo od ponedeljka 9. avgusta. Vsi, ki ga bodo naročili do 22. avgusta oziroma do razprodaje zalog, bodo brezplačno prejeli še odlično pisalo M-Pencil druge generacije in magnetno tipkovnico v vrednosti več kot 150 €. Tablični računalnik Huawei MatePad 11 bo sicer od 23. avgusta voljo po priporočeni maloprodajni ceni 469 €.
Huawei MatePad 11 se pridružuje družini tabličnih računalnikov Huawei in je prvi s hitrim 120-herčnim zaslonom ločljivosti 2.560 × 1.600 slikovnih pik. Visoka hitrost osveževanja se še posebej dobro izkaže pri video posnetkih in igrah in omogoča tudi zelo občutljiv vnos rokopisa, medtem ko prilagajanje hitrosti podaljšuje življenjsko dobo baterije.
Na novi tablični računalnik je naložen najnovejši operacijski sistem HarmonyOS, ki ponuja okolje za povezovanje in sodelovanje različnih vrst naprav. Inovativni način sodelovanja omogoča resnično interakcijo med sistemoma HarmonyOS 2 in Windows. Omogoča prenos vsebine, kot so besedilo, slike in dokumenti med povezanimi napravami, s preprostim vlečenjem in spuščanjem.
Tablični računalnik Huawei MatePad 11 podpira sočasni prikaz do štirih aplikacij in dveh plavajočih oken za boljšo izkušnjo večopravilnosti. Omogočeno je tudi delovanje ene aplikacije v dveh oknih.
Zasnovan kot vsestranska in za različne namene uporabna naprava, tablični računalnik Huawei MatePad 11 prinaša poglobljeno zvočno izkušnjo s štirikanalnim zvočnim sistemom. Štiri zvočnike z visoko amplitudo so uglasili strokovnjaki podjetja Harman/Kardon,
Minimalistično oblikovanje v lepi mat sivi barvi, hitra povezava Wi-Fi, številne pametne funkcije (Huawei Share, množilnik aplikacij, sodelovanje na več zaslonih) in impresivni zvočni učinki, zagotavljajo nemoteno in tekočo izkušnjo uporabe tega novega tabličnega računalnika s 27,8-centimetrskim (10,95-palčnim) zaslonom in težo le 500 gramov. Po 23. avgustu bo na voljo po priporočeni ceni 469 €.

Pin It on Pinterest

Share This