Ples je zagotovo ena od najboljših aktivnosti in vadb za vsakogar. Je odličen za telo in za um. Poleg tega, da predstavlja odlično vadbo in ima pozitiven vpliv na naše zdravje, aktivira tudi naše možgane, saj učenje plesnih korakov zahteva aktivacijo sivih celic.
Bolj kot je koreografija zapletena, bolj naši možgani razmišljajo. S plesom tako ne razgibamo le naših mišic, ampak razvijamo tudi naše kognitivne sposobnosti, prav tako pa prek njega spoznavamo disciplino in predanost. Predvsem pa nas napolni s pozitivno energijo!
Prav zaradi vseh pozitivnih učinkov plesa, je Huawei ob predstavitvi novih brezžičnih slušalk FreeBuds 4i začetek pomladi pospremil s prav posebnim plesnim izzivom #10UrPlesa. Akciji so se na družbenih omrežjih Instagram in TikTok pridružila številna velika imena slovenskega javnega prostora, med drugim plesalec Arnej Ivkovič, balerina Ana Klašnja in plesalka Jona Slaček, ki svoje sledilce vabijo k sodelovanju.
Sodelovanje v izzivu vas bo zagotovo pošteno razgibalo in napolnilo z energijo, vsak, ki bo plesne korake objavil tudi na svojem profilu na Instagramu, pa se bo potegoval še za izjemne slušalke Huawei FreeBuds 4i. Po koncu izziva bo namreč strokovna žirija izbrala 20 najboljših izvajalcev, ki bodo prejeli čudovito in uporabno nagrado.
Kako lahko sodelujete?
Za sodelovanje si morati najprej ogledati koreografijo na profilu enega od zgoraj omenjenih »izzivalcev«, nato pa jo odplesati še sami, se pri tem posneti in video objaviti na svojem profilu na Instagramu. Glasbeno podlago za izziv lahko prenesete na povezavi http://bit.ly/huawei-10urplesa-glasbena-podlaga, svojo objavo pa morate obvezno opremiti s sledečimi oznakami:
• #10UrPlesa
• #FreeBuds4i
• @huaweimobilesi
O pravilih in pogojih sodelovanja v plesnem izzivu, ki traja od 19. 4. do 3. 5., si sicer lahko podrobneje preberete na sledeči povezavi: https://bit.ly/FreeBuds4i_SLO

Pin It on Pinterest

Share This