Na trg prihajajo Huawei P40 Pro+, Huawei P40 Pro in Huawei P40 z inovativnimi fotografskimi tehnologijami, ki korenito širijo zmogljivosti mobilne fotografije in snemanja videa.
Huawei nadaljuje s tradicijo fotografske odličnosti. Z 1/1,28-palčnim fotografskim tipalom in slikovnimi pikami velikimi 2,44 μm, so drastično povečali sposobnost zajema svetlobe, zato so vrhunske tudi fotografije v slabših svetlobnih razmerah. Izboljšana zasnova periskopskega objektiva omogoča 10-kratno pravo optično povečavo. Srce premijske družine je procesor Kirin 990 5G, ki med drugim zagotavlja podporo za mobilna omrežja pete generacije (5G) in hitra brezžična omrežja Wi-Fi 6. Napredna tehnologija pa je vgrajena v čudovito, a hkrati tudi kompaktno ohišje z izjemnim zaslonom »Quad-curve Overflow Display«.
Premijske naprave družine Huawei P40 se ponašajo z naprednimi sklopi kamer »Ultra Vision Leica«, s tremi, štirimi ali petimi kamerami. Model Huawei P40 ponuja izjemne fotografske zmogljivosti z ultra širokokotno, širokokotno in tele-kamero, medtem ko model Huawei P40 Pro odlikuje sklop štirih kamer s funkcijo »SuperSensing Cine« in kamero za 3D-globinsko zaznavo s podporo za 50-kratno povečavo SuperZoom. Fotografsko najbolj zmogljiv pa je model Huawei P40 Pro+, ki bo uporabniku omogočil videti brez primere, saj njegov sklop petih kamer podpira 10-kratno pravo optično in 100-kratno digitalno povečavo.
Huawei P40 Pro in Huawei P40 Pro+ imata sklop dveh sprednjih kamer. Delovanje glavne s tipalom ločljivosti 32 milijonov slikovnih pik podpira infrardeča (IR) kamera za globinsko zaznavo. Zadolžena je za učinkovito samodejno ostrenje in umetniške učinke zamegljenega ozadja (bokeh) ter za delovanje funkcije »IR Face Unlock« za varno odklepanje naprave s pomočjo prepoznave obraza uporabnika neodvisno od svetlobnih pogojev.
V tesnem sodelovanju z razvijalci iz vsega sveta je Huaweiu uspelo v svoji tržnici AppGallery ponuditi pester izbor globalnih in lokalnih aplikacij. Začetek prodaje premijske trojke P40 je 6. april. Priporočena cena za model Huawei P40 Pro je 999 evrov, za model Huawei P40 pa 799 evrov.

Pin It on Pinterest

Share This