Atene, 5. april 2023 – Xiaomi je na predstavitvi za medije v slikovitih Atenah predstavil novo serijo mobilnikov Redmi Note 12. Priljubljena linija vključuje štiri izvrstne naprave: Redmi Note 12 Pro+ 5G, Redmi Note 12 Pro 5G, Redmi Note 12 5G in Redmi Note 12.

Serija Redmi Note 12, slednja gradi na uspehu serije Redmi Note 11, ponovno prinaša odlične izboljšave tistih funkcij, ki so za njene oboževalce najpomembnejše. Te nadgradnje vključujejo sistem kamer, življenjsko dobo baterije, hitrost polnjenja in uporabniku prijazen dizajn, vse to po izvrstni ceni. Več o novi seriji na https://mobinetrevija.si/xiaomi-predstavil-serijo-redmi-note-12/

Z globalno predstavitvijo serije Redmi Note 12 Xiaomi ponovno dokazuje svojo zavezanost omogočiti dostop do vrhunskih funkcij pametnega telefona ljudem po vsem svetu. Predstavljena je bila tudi Redmi Watch 3, elegantna nova pametna ura s svetlim in jasnim zaslonom, različnimi športnimi in zdravstvenimi funkcijami ter natančno večsistemsko povezavo GPS.

Poleg tega je Xiaomi lansiral novo serijo robotskih sesalnikov Robot Vacuum, ki poskrbi, da bosta vaš dom in pisarna vedno čista.

Pin It on Pinterest

Share This