Samsung je na pametnih urah Galaxy Watch4 in Galaxy Watch4 Classic posodobil operacijski sistem. Nova posodobitev je v nekaterih državah na voljo že od 5. septembra, v Sloveniji jo pričakujemo nekoliko kasneje, saj se bo posodobitev globalno uvajala postopno. Programska različica One UI Watch 4.5 pa je že nameščema na seriji pametnih ur Galaxy Watch5. Starejši modeli ur v obliki Galaxy Watch3 in Galaxy Watch Active2 pa bodo deležni posebne posodobitve, ki bo omogočila nekaj izbranih funkcij operacijskega sistema One UI Watch4.5.
Dodatne možnosti za pametne ure Galaxy Watch4


Kar zadeva pametne ure, nova posodobitev izboljšuje uporabniško izkušnjo na starejših modelih in prinaša nove možnosti za personalizacijo in spremljanje zdravja. One UI Watch4.5 v serijo Galaxy Watch4 prinaša šest novih barv in interaktivnih tem. Uporabniki lahko izberejo tisto, ki najbolj ustreza njihovemu stilu in željam. Različne številčnice pomagajo shraniti vaše stvaritve ter nudijo enostaven in hiter dostop.


Uporabniki imajo več možnosti izbire, kako komunicirati neposredno z zapestja, saj je obstoječim funkcijam prepoznavanja glasu in pisanja z roko dodana tipkovnica QWERTY, ki uporabnikom pomaga priročno preklapljati med različnimi slogi komuniciranja za različne priložnosti.


Nadaljnja programska podpora za Galaxy Watch3 in Galaxy Watch Active2.

Konec septembra lahko tako uporabniki modelov pametnih ur Galaxy Watch3 in Galaxy Watch Active2 pričakujejo novo posodobitev programske opreme, ki bo omogočila nekatere nove funkcije serije Galaxy Watch5. Posodobitev bo vključevala dve novi temi – Gradient number in Pro analog za bolj prilagojeno izkušnjo ter možnost zaznavanja smrčanja za bolj poglobljeno analizo kakovosti spanca.


Podobno lahko Galaxy Watch3 in Galaxy Watch Active2 na 24 trgih pričakujeta še več možnosti spremljanja zdravja z razpoložljivostjo aplikacije Samsung Health Monitor, ki meri krvni tlak in elektrokardiogram.

Pin It on Pinterest

Share This