Predstavniki družbe Samsung Electronics so na srečanju s slovenskimi mediji predstavili tiste Samsung naprave in gospodinjske aparate, ki bodo uporabnikom omogočali maksimalni izkoristek letošnjega poletja.

Hladilnik Samsung RS8000 z več prostora in več možnostmi
Samsung, ki ga vodi estetsko minimalistično načelo, je razvil eleganten hladilnik, ki vključuje vse najnovejše trende in zadovoljuje potrebe sodobnih uporabnikov. Hladilnik ima brezhiben in minimalističen videz, s čudovito plosko obliko vrat s skritimi ročaji, ki ga dopolnjujeta eleganten zaslon ter enota z vodo in ledom.

Združuje vse, kar potrebujete za prijetno bivanje v vašem domu. Zahvaljujoč tehnologiji SpaceMax TechnologyTM, ki ustvarja dodano notranjo kapaciteto brez povečanja zunanjih mer hladilnika, prinaša več prostora za shranjevanje vaših živil – na voljo je kar 617 litrov prostornine.

S tehnologijo Twin Cooloing PlusTM preprečuje mešanje vonjav in zagotavlja neverjetno svežino, ki sadje in zelenjavo z optimalno vlažnostjo ter ločenim hlajenjem ohranja sveže kar dvakrat dlje. Hladilni zračni tokovi pihajo skozi več odprtin na vsaki polici. Zrak v zamrzovalniku ostaja suh, medtem ko je v hladilniku vlažen. Ločeni zračni tokovi zagotavljajo enakomerno hlajenje po vsem hladilniku in hitro obnovitev ustrezne temperature tudi po odpiranju vrat.

Nova generacija pralnih strojev Samsung s tehnologijo QuickDrive™

Nova generacija pralnih strojev Samsung omogoča izjemno zmogljivost in edinstveno tehnologijo QuickDrive™, ki skrajša čas pranja do 50 % in porabo energije do 20 % ob enaki učinkovitosti pranja. 61 cm pralni stroj ima edinstveno oblikovan boben Q-Drum™, ki je sestavljen iz »glavnega bobna« in »plošče na zadnji strani«, ki se vrtita neodvisno, kar zagotavlja dinamično gibanje perila ter hitrejše, učinkovitejše in nežnejše pranje. Tako hitro, nežno in temeljito odstrani umazanijo in zagotovi intenziven ter celovit cikel pranja, ki traja 35 % manj časa kot pri drugih pralnih strojih. Trajanje vsakodnevnega pranja bo sedaj zaključeno že v 39 minutah.

Pralnih strojev Samsung s tehnologijo QuickDrive™

Nova serija QLED TV za popolno TV izkušnjo
Samsungu je uspel veliki met v razvoju televizorjev za udobno gledanje tudi od daleč z velikimi zasloni in milijardo barv, s katerimi so prizori videti kot da bi jih gledali v živo. Tudi upravljanje vseh, v sistem povezanih naprav, je zdaj lažje z enim daljinskim upravljalnikom in prek govorne interakcije s televizorjem.

Oblikovno načelo Samsunga je skriti vse moteče dejavnike in videti le sliko, zato se bo novi televizor povsem zlil z notranjo podobo vašega doma. Šopi prepletenih kablov in niti črn zaslon ne bodo več motili videza vašega doma.

Nova serija QLED TV za popolno TV izkušnjo

Pokončni sesalnik z ekstremno sesalno močjo
Zmogljivi pokončni sesalnik VS6000 s svojim 160W motorjem prinaša ekstremno moč sesanja, 3-krat večjo od standardnih modelov. 21,6V litij-ionska baterija neprekinjeno deluje do 60 minut. S posebno obliko za lažje rokovanje pa uporabniku omogoča bistveno lažje gibanje in čiščenje s kar najmanj napora. Krtača, vrtljiva za 180 stopinj, se natančno obrača okoli ovir, medtem ko njena velika kolesca zagotavljajo mirnejše in stabilnejše gibanje.

Sesalnik je opremljen z opremo za sesanje ter čiščenje parketov in preprog, ki je vgrajena v ročico. Hitro lahko preklopite na pripomoček brez zapravljanja časa z iskanjem in nameščanjem – zato lahko izkoristite prednosti hitrega in neprekinjenega čiščenja.

Samsung Galaxy J6 za življenje v barvah
Galaxy J6 prikazuje izjemno živahne slike vse do roba naprave. Brezkončni zaslon, ki se ponaša s 142,5-mm HD+ Super AMOLED zaslonom in razmerjem stranic 18,5:9, maksimira razpoložljivo pokritost zaslona za bolj poglobljeno izkušnjo gledanja. Udobno eleganten za življenje na poti Galaxy J6 s svojimi čudovito gladkimi krivuljami in izboljšanimi zaključki uteleša fluidnost in se udobno prilega dlani vaše roke.

Svojim fotografijam dodajte ustvarjalni pridih, saj se Galaxy J6 ponaša s kamero s številnimi funkcijami in ustvarjalnimi filtri, ki brez bleščanja poživijo, kar ste zajeli.

Samsung Galaxy A6 in A6+ z napredno kamero, elegantno obliko in dodatnimi funkcijami
Galaxy A6 združuje izjemen 14,2 cm (5,6 palca) zaslon Super AMOLED, ki temelji na dediščini družbe Samsung, in dodatne funkcije za večje udobje uporabe, vključno z bralnikom prstnih odtisov na zadnji strani pod glavno kamero, kar naredi novo Galaxy A serijo še elegantnejšo in priročnejšo.

Galaxy A6+ z dvojno kamero omogoča živahnejše fotografije. Celo potem, ko je fotografija že posneta, lahko uporabniki z ostrenjem v živo nadzorujejo globino in bokeh učinek. Fotografije se lahko obogatijo z edinstvenimi oblikami zameglitve ozadja, vključno z oblikami srca, zvezd in drugimi.

Samsung Galaxy A6 in A6+ z napredno kamero

Pin It on Pinterest

Share This