POCO X4 Pro 5G je najnovejši pametni telefon blagovne znamke, ki ponuja vrhunsko izkušnjo po dostopni ceni za mlade tehnološke navdušence, ki potrebujejo napravo, ki bo kos zahtevnim nalogam vsakodnevne uporabe.

Z vrhunskimi funkcijami, kot so120 Hz zaslon AMOLED, kamera 108 MP, procesor Snapdragon® 5G in 67 W hitro polnjenje. POCO X4 Pro 5G zagotavlja vsestransko vrhunsko zmogljivost za vsakdanjo uporabo, igranje iger in profesionalno fotografijo. Za tiste, ki iščejo vrhunsko zabavo, pa je tukaj POCO M4 Pro, ki ima zaslon AMOLED s hitrostjo osveževanja 90 Hz v kombinaciji z dvojnimi zvočniki, glavno kamero visoke ločljivosti 64 MP, ki jo poganja izjemno zmogljiv MediaTek Helio G96 in seveda 33W Pro hitro polnjenje.

POCO X4 Pro 5G se ponaša z velikim 6,67-palčnim zaslonom AMOLED, s hitrostjo osveževanja 120 Hz ter ponuja gladko in poglobljeno vizualno izkušnjo. To je prvič, da POCO uporablja zaslon AMOLED za serijo X. Zaslon AMOLED z ločljivostjo 2400 x 1080 FHD+ lahko samodejno prilagodi svojo svetlost, da se ujema z okolico. Poleg tega je zaslon POCO X4 Pro 5G s certifikatom SGS Eye Care prijazen za oči uporabnika med njegovo dolgo igričarsko zabavo.

POCO X4 Pro 5G ima na čelu niza kamer zmogljiv senzor 108 MP. Meri pri ogromnih 1/1,52 palca in je eden najzmogljivejših senzorjev na svetu, ki je na napravi POCO uporabljen prvič. V kombinaciji z binning tehnologijo 9-v-1, senzor zajame več svetlobe za boljšo jasnost in iz vsakega posnetka izvleče največ.

Napravo spremljata še ultraširoki objektiv s tipalom 8MP in mikro kamera s tipalom 2MP na zadnji strani, medtem ko je na sprednji strani senzor 16MP. Ne glede na to, ali iščete najboljše posnetke na vrhu zasneženih gora, v središču mesta ali ste razpoloženi za spontani selfi, POCO X4 Pro 5G natančno in jasno zajame vsak prizor. Odlikuje ga vrsta funkcij, kot je možnost panoramskega selfija, ki zagotavlja, da bo prav vsak ostal na posnetku, ne glede na to, za kako veliko skupino posameznikov gre. Ponuja tudi počasen posnetek, dvojni video, videoposnetek s časovnim zamikom, supermakro, filmske filtre in kalejdoskop, da vdahnete življenje in kanček navdušenja slehernemu posnetku, ki bo zagotovo pritegnil pozornost.

Pod ohišjem POCO X4 Pro 5G se skriva procesor Snapdragon® 695 5G, zasnovan na zmogljivem 6nm naboru čipov, ki prinaša hitrost in učinkovitost na najvišji ravni. Osemjedrni CPU vodita zmogljivi jedri Arm Cortex-A78, ki lahko dosežeta hitrost do 2,2 GHz. Poleg 8 GB RAM-a POCO X4 Pro 5G ponuja še dodatnih 3 GB, preoblikovanih iz 256 GB ROM-a zahvaljujoč tehnologiji dinamičnega pomnilnika RAM, zaradi česar je idealen za mobilno igranje iger brez zamika in zagotavlja gladko uporabniško izkušnjo, ustvarjeno za povezljivost 5G.

Z izjemno baterijo zmogljivosti 5000 mAh se lahko uporabniki pomikajo, brskajo in igrajo ves dan in noč z več kot 15 urami predvajanja videoposnetkov, 25 urami branja, 191 urami predvajanja glasbe. Ko v napravi končno zmanjka energije, se lahko uporabniki v trenutku vrnejo v akcijo. Zahvaljujoč 67 W hitremu polnjenju lahko POCO X4 Pro 5G napolni 70 % v samo 22 minutah – zgolj odmor za kavo – in se lahko popolnoma napolni v samo 41 minutah.

POCO X4 Pro 5G bo na voljo v treh barvah: Laser Black, Laser Blue in POCO Yellow. Prav tako bo na voljo tudi v dveh različicah: 6GB+128GB priporočena maloprodajna cena od 299 EUR in 8GB + 256GB s priporočeno maloprodajno ceno od 349 EUR prek uradnih prodajnih kanalov.

Pin It on Pinterest

Share This