POCO je predstavil dva nova pametna telefona za zabave željne uporabnike, ki zdaj lahko izbirajo med napravama POCO M5 in POCO M5s. POCO M5 je ustvarjen za tiste, ki uživajo v vsakodnevnem igranju, POCO M5s pa ponuja vsestransko zabavo s popolno kombinacijo potreb po kameri, avdio-vizualnih vsebinah in bateriji.

POCO M5
POCO M5, ki ga poganja napreden nabor čipov MediaTek Helio G99, ponuja neverjetno igralno izkušnjo. Zmogljiv nabor čipov, zgrajen na vrhunskem 6nm proizvodnem procesu,
vključuje osemjedrni CPE z dvema visoko zmogljivima jedroma Cortex-A76 pri hitrosti do 2,2 GHz, skupaj z grafičnim procesorjem Arm Mali G57 za napredno 3D-grafiko – popoln sistem brez primere za hitrejše igranje iger v cenovno ugodnem telefonu. Pospeševalnik Game Turbo 5.0 inteligentno nadzoruje in optimizira procesorja CPE, GPE ter pomnilnik, in tako zagotavlja igranje brez prekinitev tudi pri igrah z veliko obremenitvijo. Sistem lahko prepozna, če ste sredi igre, tako da vas nenadno sporočilo pri tem ne prekine s pojavnim podoknom.

POCO M5 lahko z zaslonom DynamicSwitch 90Hz dinamično preklaplja hitrost osveževanja ekrana. Pri igranju iger se prilagaja zelo hitri stopnji osveževanja za igre z zahtevno grafiko, medtem ko lahko pri predvajanju videa preklopi na upočasnitev. S tem prihrani energijo, zagotavlja daljše igranje ter v celoti izkoristi maksimalno življenjsko dobo baterije.

POCO M5 s 6,58-palčnim zaslonom Full HD+ DotDrop nudi širok barvni razpon in kristalno čisto grafiko. Skupaj s hitrostjo vzorčenja dotika 240 Hz pospeši celotno izkušnjo in s hitrejšim odzivom na dotik znatno pomaga pri dinamičnih igrah.

Opremljen je s trojno kamero na zadnji strani z impresivnim tipalom 50 MP, globinskim senzorjem 2 MP za zaznavanje globine v realnem času in makro kamero 2 MP za neverjetne posnetke od blizu. Ne glede na to, ali želite ujeti vznemirjenje deskanja na morju ali narediti popoln posnetek ulične umetnine od blizu, vas POCO M5 ne bo pustil na cedilu.

POCO M5
Ko gre za zajem foto in video vsebin, lahko POCO M5s s sistemom štirih zadnjih kamer poskrbi za res osupljive videoposnetke 4K pri 30 sličicah na sekundo. Vključuje primarno kamero 64 MP in ultraširokokotno kamero z ločljivostjo 8 MP za zajemanje čudovitih mestnih obrisov ali gorske pokrajine, če uživate v naravi. Premore tudi dva senzorja z 2 MP za zaznavanje globine ali fotografiranje od blizu, da potešite svojega notranjega umetnika. Za piko na i je tukaj še sprednja kamera 13 MP za odlične selfije in brezhibne video klepete s prijatelji in družino.

POCO M5s ima 6,43-palčni zaslon Full HD+ AMOLED DotDisplay za gledanje športa, prikazovanje videoposnetkov prijateljem ali predvajanje glasbe. Skupaj z dvojnimi zvočniki je zasnovan tako, da zagotavlja poglobljeno avdiovizualno izkušnjo, za popoln užitek ob predvajanju novega glasbenega videa vašega najljubšega izvajalca ali kiberpunk znanstvenofantastičnega filma.

POCO M5s je opremljen z naborom čipov MediaTek Helio G95, ki vam prinese čarobno zabavo v avdio-vizualnem svetu. Kombinacija izjemne grafične zmogljivosti in učinkovitosti omogoča poglobljeno resničnost, briljantno fotografiranje in brezhibno pretakanje vsebin. Ima tudi visokozmogljivo baterijo s 5000 mAh, ki zagotavlja do 12 ur neprekinjene poglobljene zabave ali poldrugi dan neprekinjenih glasovnih klicev .

POCO M5 bo na voljo v treh barvah: črni, zeleni in rumeni. Na voljo bo tudi v treh različicah: 4GB+64GB, 4GB+128GB in 6GB+128GB. 4GB+64GB pa bo na voljo s priporočeno maloprodajno cena od 212 eur prek uradnih spletnih prodajnih kanalov.

POCO M5s bo na voljo v treh barvah: sivi, beli in modri. Na voljo bo tudi v treh različicah: 4GB+64GB, 4GB+128GB in 6GB+128GB. Priporočena maloprodajna cena od 239 eur prek uradnih spletnih prodajnih

POCO M5 in POCO M5s bosta za kupce na voljo od 6. septembra dalje prek vodilnih spletnih prodajnih platform.

Pin It on Pinterest

Share This