POCO je predstavil svoj novi mobilni telefon M4 5G. Gre za visokozmogljivo napravo za zabavo 5G, ki jo bodo cenili tehnično podkovani in ozaveščeni mladi po vsem svetu.Novost v liniji POCO uporabnikom omogoča najboljši in najbolj eleganten način igranja iger, gledanja videoposnetkov, povezovanja s prijatelji na družbenih omrežjih in veliko več.


Za boljšo izkušnjo pri mobilnem igranju iger ali pretakanju v živo POCO M4 5G prinaša izjemno hiter 5G uporabnikom, ki se zavedajo vrednosti, zahvaljujoč naprednemu procesorju MediaTek Dimensity 700. Z integriranim 5G-modemom in neverjetno energijsko učinkovitostjo zagotavlja hitrejše in zanesljivejše povezave tako na režah 5G SIM kot tudi bolj gladko obdelavo, ves dan in noč.


POCO M4 5G ima značilen zaslon DynamicSwitch za inteligentni preklop frekvence osveževanja zaslona od 30 Hz do 90 Hz, odvisno od tega, kaj uporabnik dela. To zagotavlja pretočnost in optimalno uživanje med različnimi dejavnostmi, kot so igranje iger, gledanje športa, pošiljanje sporočil in snemanje videoposnetkov, hkrati pa varčuje z energijo in podaljšuje življenjsko dobo baterije. Novi pametni telefon POCO je opremljen z zelo zmogljivo baterijo 5000 mAh in 18 W hitrim polnjenjem.


POCO M4 5G izžareva mlado in živahno estetiko. Izstopa po svojem elegantnem dizajnu in čudovito teksturiranem matiranem premazu, ki zagotavlja dober oprijem in je odporen na madeže, prstne odtise in praske. POCO M4 5G je kot nalašč za pogosto fotografiranje in je opremljen z dvojno zadnjo kamero, ki vključuje glavno kamero s 13 MP in tipalo globine z 2 MP za zaznavanje globine v realnem času. Novi POCO ima sprednjo kamero s 5 milijoni slikovnih pik, popolno za selfije in video klice.


POCO M4 5G je na voljo v treh barvah: črni Power Black, modri Cool Blue in rumeni POCO Yellow. Prihaja v naslednjih različicah: 4 GB + 64 GB in 6 GB + 128 GB.

Pin It on Pinterest

Share This