POCO, priljubljena blagovna znamka med mladimi tehnološkimi navdušenci, je napovedal dva nova mobilna telefona POCO F4 in POCO X4 GT. Napravi sta izjemno zmogljivi in z odličnim razmerjem med ceno in kakovostjo.

POCO F4: ekstremna zmogljivost s številnimi prednostmi

POCO F4 nudi vse prednosti paradnega pametnega telefona z izjemno učinkovito porabo energije. POCO F4, ki ga poganja vodilni procesor Snapdragon 870, prinaša tej blagovni znamki jedro z največjo frekvenco doslej.

POCO F4

Je najtanjši model v liniji POCO doslej. Napravo odlikuje 6,67-palčni zaslon E4 AMOLED in ultra majhen 2,76-milimetrski DotDisplay, ki je eden najmanjših v industriji. Zaslon ima hitrost osveževanja 120 Hz in hitrost vzorčenja na dotik 360 Hz za manjšo zakasnitev odziva. Z največjo svetlostjo zaslona 1.300 nit POCO F4 zagotavlja, da je vsak trenutek prikazan v svojih idealnih vrednostih glede podrobnosti in kontrasta.

Glavna kamera 64 MP ima optično stabilizacijo slike in zagotavlja jasne in ostre fotografije tudi pri šibki svetlobi. Trojček kamer dopolnjujeta ultra široka kamera z 8 MP in makro kamera z 2 MP.

POCO F4 je opremljen s 4.500 mAh (tipsko) baterijo in 67 W turbo polnjenjem, kar pomeni, da potrebuje samo 38 minut, da se napolni do 100 %.

POCO X4 GT: ultimativna naprava za igranje in zabavo

POCO X4 GT pa je cenovno ugoden in zmogljiv telefon, optimiziran za učinkovito in bolj gladko delovanje v vseh vidikih igranja iger in zabave.

POCO X4 GT

POCO X4 GT ima nabor čipov MediaTek Dimensity 8100 in napreden 5 nm procesor TSMC, ki uporabnikom omogoča hitro delovanje, hkrati pa ohranja nizko porabo energije in se komaj kaj segreva. Hladilni sistem LiquidCool Technology 2.0 ohranja čip hladen in skrbi za nemoteno delovanje, kar uporabnikom omogoča, da napravo potisnejo do meje.

Prvič na napravi POCO je bilo predstavljeno inovativno razmerje LCD zaslona 20,5:9, zaradi česar je naprava udobna za oprijem in enostavna za držanje. S ciljem ponuditi najboljši LCD na trgu prihaja s prvim zaslonom LCD True Display v napravi POCO.

POCO X4 GT hitro in varno napolni svojo baterijo s 5.080 mAh (tipsko) s 67 W turbo polnjenjem, ki se napolni do 100 % v samo 46 minutah .

POCO X4 GT ima vsestransko nastavitev trojne zadnje kamere. S 64 MP glavno kamero, 8 MP ultra široko kamero in 2 MP makro kamero fotografije zajamejo vsako podrobnost, blizu ali daleč. Za visokokakovostne selfije pa je na voljo sprednja kamera s 16 MP.

POCO pa dodaja še eno storitev za POCO F4 in POCO X4 GT. Uporabniki namreč lahko uživajo v vrhunski poprodajni storitvi, ki ponuja enkratno brezplačno popravilo zaslona v prvih 6 mesecih po nakupu.

Z POCO F4 in POCO X4 GT bodo nameščene tudi YouTubove naročniške storitve »YouTube Premium«. Kupci bodo lahko uživali YouTube Premium dva meseca brezplačno. To pomeni dva meseca brez oglasov, gledanja brez internetne povezave in nemotenega dostopa do video in glasbene vsebine na platformi Youtube.”

POCO F4 bo na voljo v treh barvah: Night Black črni, Moonlight Silver srebrni, Nebula Green zeleni. Na voljo bo tudi v dveh različicah: 6 GB + 128 GB in 8 GB + 256 GB.
6 GB + 128 GB: priporočena maloprodajna cena je 399 € prek uradnih prodajnih kanalov.
8 GB + 256 GB: priporočena maloprodajna cena je 449 € prek uradnih prodajnih kanalov.

POCO X4 GT bo na voljo v treh barvah: srebrni, črni, modri. Na voljo bo tudi v dveh različicah: 8 GB + 128 GB in 8 GB + 256 GB.
8 GB + 128 GB: priporočena maloprodajna cena je 379 € prek uradnih prodajnih kanalov.
8 GB + 256 GB: priporočena maloprodajna cena je 429 € prek uradnih prodajnih kanalov.

Pin It on Pinterest

Share This