Nova Huawei Watch Fit je Huaweieva prva pametna ura z vključenim animiranim osebnim trenerjem, ki pokriva 12 tečajev telesne vadbe s 44 vizualnimi demonstracijami vaj. Na voljo so vam brezplačni zasebni treningi, med katerimi tudi pametni telefon ni potreben. Vaje za krepitev srca in pljuč, vaje za oblikovanje trebušnih mišic in druge tečaje lahko opravljate doma, tudi kadar vas priganja čas. Poleg tega pa vas ura opozori in predlaga kratkotrajno gibanje, ko zazna, da predolgo sedite.
Pametna ura Huawei Watch Fit nudi 96 vadbenih načinov z naprednim zajemom podatkov. 11 načinov na profesionalni ravni pokriva najbolj priljubljene športe, vključno s tekom, hojo, plavanjem in kolesarjenjem. Dodatnih 85 vadbenih načinov pa pokriva telovadbo v prostoru, ples, igre z žogo, ter zimske, ekstremne in športe v vodi. Ko izberete pravi način beleženja, pametna tipala sledijo srčnemu utripu, intervalom srčnega utripa, porabljenim kalorijam, času in še celi vrsti drugih podatkov, enako pomembnih za analizo učinkovitosti vadbe.
Huaweieva lastna tehnologija spremljanja srčnega utripa TruSeen 4.0 omogoči pametni uri Huawei Watch Fit, da stalno inteligentno spremlja bitje srca, prikaže trenutni utrip in na grafikonu njegovo spreminjanje v zadnjih 24 urah. Vključuje pa tudi funkcijo zaznave nerednega utripa, ki uporabnika opozori, kadar je utrip previsok ali prenizek.
Tehnologija Huawei TruSleep 2.0 pametni uri zagotovi analizo kakovosti spanja na podlagi spremljanja srčnega utripa, ritma dihanja in sposobnosti analize velike količine podatkov. Huawei Watch Fit inteligentno prepozna, kdaj zaspite in kdaj se zbudite, v celoviti analizi spanja pa vam prikaže obdobja lahkega in globokega spanca, spanja REM in napol budnega stanja. S pomočjo algoritmov umetne inteligence prepozna šest tipičnih težav, težko zaspite, spanec ni dovolj globok, nemirnost, prezgodnje bujenje, preveč sanjate ter neusklajen urnik dela in počitka. Sposobna je podati tudi nasvete za izboljšanje kakovosti spanja.
Celovitost zdravstvenih funkcij zaokrožujejo spremljanje ravni kisika v krvi, stresa in menstrualnega cikla, zaradi česar imate na voljo vse potrebne podatke za zdrav življenjski slog. Huawei Watch Fit lahko na podlagi merjenja stresa predlaga učinkovite dihalne vaje za sproščanje, ženske pa boste bolje razumele svoje fizično počutje.
Pametna ura Huawei Watch Fit uporabnikom nudi velik 1,64-palčni (4,1 cm) zaslon AMOLED visoke ločljivosti, katerega velikost in oblika še posebej prideta do izraza med spremljanjem animiranih tečajev telesne pripravljenosti in njenih drugih unikatnih funkcij.
Poleg tega je pametna ura tudi izredno lahka, saj tehta vsega 34 gramov in ima vzdržljivo baterijo, ki je dneve ali celo teden dni ne bo treba polniti. Na voljo je 130 različnih že oblikovanih številčnic ali pa iz telefona naložite svojo najboljšo fotografijo in izberite podatke, ki bodo prikazani na tako narejeni unikatni številčnici. Z vključeno funkcijo veno prižganega zaslona ure ni treba zbuditi vsakič, ko vas zanima točen čas.
Pametna ura Huawei Watch Fit je na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 129 € s paščkom v grafitno črni, sakura rožnati ali barvi zelene mete.

Pin It on Pinterest

Share This