Samsung je nedavno predstavil nova prepogljiva telefona Galaxy Z Fold5 in Galaxy Z Flip5, ki med uporabnike prinašata navdušenje in še boljšo uporabniško izkušnjo. Z leti so se pametni telefoni iz zgolj komunikacijskih naprav spremenili v večnamenske pripomočke, ki se v naše vsakdanje življenje vključujejo na več nivojih. Z njimi ne le komuniciramo s prijatelji in družino, pač pa tudi fotografiramo in snemamo (skoraj) profesionalne posnetke, hkrati pa so postali nepogrešljiva naprava za upravljanje naprav v domu. Zmožnost nadzora in spremljanja različnih vidikov našega doma z eno samo napravo, od razsvetljave in varnostnih sistemov do termostatov, naprav za zabavo in še več postaja standard. A najprej poglejmo kaj prinašata nova telefona priljubljenje Galaxy Z serije.

Ključna značilnost te serije je novi prepogljivi tečaj, ki ne omogoča le vitkejšega in elegantnejšega oblikovanja, temveč tudi izboljša oprijem in vzdržljivost. Vizija Samsung presega tehnične izboljšave, cilj je vzpostaviti pristno povezavo z uporabniki. V središču edinstvene izkušnje z novimi telefonu so sveže trendi barve, ki odražajo globoko zavezanost estetiki in trajnosti. Galaxy Z Flip5 se zdaj ponaša z osupljivo mentol zeleno barvo, medtem ko Galaxy Z Fold5 krasi ledeno modri odtenek.

Video: SAMSUNG I Galaxy Z Flip5: Uradni film

Oba telefona sta opremljena z izjemnimi kamerami, s katerimi lahko posnamete popolne fotografije in videoposnetke. Galaxy Z Flip5 se ponaša s sprednjo kamero za selfije z ločljivostjo 10 MP in zadnjo dvojno kamero s širokokotnim objektivom 12 MP in ultra širokokotnim objektivom 12 MP. Medtem Galaxy Z Fold5 ponuja sprednjo kamero za selfije z ločljivostjo 10 MP in kamero s 4 MP na spodnjem zaslonu ter zadnjo trojno kamero, ki jo sestavljajo ultraširokokotni objektiv 12 MP, širokokotni objektiv 50 MP in teleobjektiv 10 MP.

Galaxy Z Flip5 je velik telefon, ki smukne v še tako majhen žep

S svojo kompaktno zasnovo, ki je dovolj majhna, da se prilega dlani, ponuja neprimerljivo prenosnost brez kompromisov pri funkcionalnosti.

Večji zunanji zaslon je preprost in domiseln, saj izboljšuje estetiko, hkrati pa omogoča enostavno interakcijo in navigacijo, ne da bi bilo treba napravo sploh odpreti. Uporabniki lahko hitro odgovarjajo na sporočila s polno tipkovnico ali sprejemajo klice. Na zunanjem zaslonu se prikažejo vse najbolj priljubljene aplikacije, ki jih je možno uporabljati neposredno na zunanjem zaslonu, ne da bi pri tem telefon odprli. Da je izkušnja še bolj personalizirana je na voljo veliko število različnih številčnic, ki jih uporabniki lahko celo uskladijo s svojo pametno uro Galaxy Watch6 serije. Telefon je premišljeno zasnovan tako, da ga je mogoče prepogniti in uporabljati pod različnimi koti, kar omogoča vsakodnevne dejavnosti, kot sta fotografiranje in opravljanje video klicev. Snemanje selfijev v prepogljivem načinu ponuja neskončne možnosti ustvarjanja, obdelovanja in pošiljanja fotografij kar z zunanjega zaslona.

Galaxy Z Fold5 prinaša osupljivo velik zaslon z neskončnimi možnostmi večopravilnosti

Galaxy Z Fold5 s svojim obsežnim zaslonom ponese izkušnjo pametnega telefona na novo raven. Tanka in ergonomska zasnova omogoča enostavno upravljanje z eno roko, prepogljiv tečaj pa poveča simetričnost in eleganco naprave.

Ena od značilnosti le 6,1 milimetra debelega telefona, ki je 9 gramov lažji od predhodnika Galaxy Z Fold4, je njegov velik zaslon, ki ponuja veliko površino za produktivnost, zabavo in ustvarjalnost. Velikost in proporci telefona so premišljeno optimizirani tako, da omogočajo nemoteno uporabo z eno ali dvema rokama.

Telefon poganja mobilna platforma Snapdragon® 8 Gen 2 za Galaxy, ki uporabnikom zagotavlja poglobljeno igralno izkušnjo na največjem zaslonu pametnega telefona Galaxy. Platforma izboljšuje grafiko in uporablja umetno inteligenco za dinamično igranje in večigralske funkcije.

19,3-centimetrski (7,6-palčni) glavni zaslon AMOLED 2X uporabnikom omogoča, da na poti naredijo več. Omogoča hkratno odprtje treh oken in v opravilno vrstico sprejme do 12 aplikacij, kar še poenostavi večopravilnost. Poleg tega je svetlost zaslona povečana za 30 %, kar zagotavlja optimalno izkušnjo gledanja na prostem, tudi pri močni sončni svetlobi.

Prednaročite telefon Galaxy Z serije v posebni akciji

Pametna telefona Galaxy Z serije lahko sedaj prednaročite. Več o prednaročniški akciji, ki traja do 10. 8. 2023 najdete na povezavi.

Naložite SmartThings aplikacijo in zaživite povezano življenje

Nič več se vam ne bo treba premikati iz ene sobe v drugo, prilagajati nastavitve na posameznih napravah ali uporabljati več daljinskih upravljalnikov. Mobilni telefon, tudi novi modeli Galaxy Z serije, se z aplikacijo SmartThings prelevi v univerzalni daljinski upravljalnik, ki ponuja neprekosljivo udobje in dostopnost. Omogoča, da brez težav racionaliziramo svoj vsakdan in z lahkoto prilagodimo domače okolje.

Aplikacija SmartThings vam bo olajšala komunikacijo z vsemi povezanimi napravami v vašem domu. Čeprav je Samsung aplikacija razvita za naprave Samsung pa jo lahko naložite tudi na druge naprave in z njimi pametno upravljate svoj dom. Integrirana je z drugimi napravami, ki so označene s simbolom “Združljivo s SmartThings”. Z njo so vsakodnevna opravila bolj preprosta. Vgrajena je v najrazličnejše aplikacije na Galaxy napravah in tako vaše vsakodnevne izkušnje dela bolj bolj intuitivne, praktične in prijetne.

Večji in veliki zasloni

Samsung v letošnjem letu ne predstavlja le novih prepogljivih telefonov z večjim zunanjim zaslonom – Galaxy Z Flip5 in velikim zaslonom – Galaxy Z Fold5. Večji zaslon, kar 47 mm, ima tudi nova pametna ura Galaxy Watch6 Classic. Velik zaslon 37,1 cm pa ima tudi najnovejši tablični računalnik Galaxy Tab S9 Ultra. In nenazadnje z velikim zaslonom, izjemnih 195 cm, se ponaša OLED televizor S95C.

SmartThings za udobno življenje na velikih zaslonih

Tudi za upravljanje televizorja ne potrebujete več daljinskega upravljalca, le pametni telefon in aplikacijo SmartThings. Eden izmed televizorjev, ki ga za še boljšo izkušnjo lahko povežete z aplikacijo SmartThings, je veliki Samsung S95C OLED 4K Smart TV HDR. Ta televizor, ki uteleša vrhunske inovacije, je v ospredju zabave na velikih zaslonih in gledalce navdušuje z velikim 195-centimetrskim (77-palčnim) zaslonom, s katerim bo vaša domača izkušnja gledanja dosegla nove višave.

Poleg velikosti se ponaša tudi z elegantnim in minimalističnim dizajnom, ki vas bo navdušil. V središču je tehnologija Quantum Dot, ki dela čudeže pri zagotavljanju brezhibne reprodukcije barv, osupljivega kontrasta ter pristne črne in bele barve. To zagotavlja, da je vsaka prikazana slika natančen prikaz najvišje kakovosti, kar zagotavlja vizualno očarljivo izkušnjo.

Odličnost televizorja potrjujejo številne nagrade, ki jih je prejel, med drugim ga je publikacija Expert Reviews ocenila s 5* in oznako Best Buy (Najboljši nakup), pri portalu Techradar pa so mu dodelili 5* z oznako Editor’s Choice (Urednikova izbira).

Odličnost je v ospredju Samsung inovacij, kar dokazuje dejstvo, da je Samsung že 17. leto zapored na vrhu svetovnega trga televizorjev. Odličnost pa tudi odlikuje nove Galaxy naprave, kjer se nahajajata prepogljiva telefona Galaxy Z Flip5 in Galaxy Z Fold5, pametne ure Galaxy Watch6 in Galaxy Watch6 Classic ter tablice Galaxy Tab S9 serije, ki poskrbijo za zabavno in udobno življenje, večopravilnost in tudi pametno upravljanje doma. Nove Galaxy naprave do 10. 8. 2023 dobite v prednaročniški akciji, ki vas čaka na spletni strani: Galaxy Watch6 serija in Galaxy Tab S9 serija.

Pin It on Pinterest

Share This