Pametne ure serije Huawei Watch 4 s futurističnim dizajnom ter vrhunskimi zmogljivostmi spremljanja dejavnosti in zdravja, premikajo meje sodobnih nosljivih naprav.

Na dogodku v nemškem Münchnu, na katerem je Huawei predstavil vodilni pametni telefon Huawei P60 Pro in vrhunske pametne ure serije Huawei Watch 4, je sodeloval tudi večkratni dobitnik zlatih medalj na olimpijskih igrah in svetovnih prvenstvih, atlet in svetovna ikona sir Mo Farah.

Novi pametni uri Huawei Watch 4 in Huawei Watch 4 Pro sta podedovali tehnološko odličnost in inovativnost predhodnic iz serije Huawei Watch, vendar sta še bolj osredotočeni na zdravstvene funkcije. Zahvaljujoč Huaweievemu večtočkovnemu sledenju fizioloških znakov dobite natančnejši vpogled v stanje organizma in možnost, da proaktivno poskrbite za svoje zdravje.

Prava pametna ura za prave potrebe

Sir Mo Farah je izjemno uspešen britanski atlet in eden najboljših tekačev na dolge proge. Ker svojih dosežkov ni dosegel zlahka, se zaveda pomena funkcij, ki mu jih nudi pametna ura pri optimizaciji treningov in doseganju polnega potenciala. Zato se je z veseljem odzval vabilu in sodeloval pri predstavitvi pametnih ur serije Huawei Watch 4, ki se ponašajo z izredno estetiko v kombinaciji z najbolj naprednim naborom funkcij za spremljanje zdravje.

»Nova pametna ura Huawei Watch 4 je zmagovalka. Všeč mi je vrhunsko ohišje iz titana in zaslon, ki je videti, kot da ne bi bil iz tega sveta. Večina vas verjetno misli, da mene in mojega trenerja zanima le spremljanje teka, a to v resnici ne drži. Vsaj toliko naju zanimajo tudi z zdravjem povezane meritve, saj pomagajo analizirati, kje so ravni mojih zmogljivosti. Zato sem navdušen nad novo funkcijo pametnih ur serije Huawei Watch 4, ki vse te podatke izmeri na enkrat in prikaže na enem mestu. Zelo mi je všeč!«

Oblikovalci so navdih zasnove nove pametne ure našli v fantaziji neskončnega vesolja. Ohišje iz titana letalske kakovosti pametne ure Huawei Watch 4 Pro poleg razkošnega občutka poskrbi za lahkotnost in vzdržljivost, medtem ko safirno steklo zaščiti zaslon pred poškodbami, ki se zlahka zgodijo med uporabo. Popolne futuristične estetike je tudi model Huawei Watch 4 s črnim ohišjem iz nerjavečega jekla in 3D ukrivljenim steklom. Huawei je poskrbel še za novi seriji primerne digitalne številčnice s tematiko Lune in šestih edinstvenih planetov. Z inovativno oblikovno zasnovo in uporabo vzdržljivih materialov sta prava paša za oči in posebnost v svetu pametnih ur.

Osebni zdravstveni asistent in trener

Maraton od tekača zahteva vzdržljivost, predanost, disciplino in pametno strategijo. To pa je mogoče doseči le z doslednim treningom. Ker sir Mo Farah verjame, da so maratoni največji preizkus vzdržljivosti, za dosego zastavljenih ciljev uporablja pametne nosljive naprave Huawei.

S funkcijami upravljanja zdravja, kot so natančno merjenje srčnega utripa in nasičenosti kisika v krvi (SpO2), snemanje elektrokardiograma (EKG) ter zmogljivosti, ki jih nudita tehnologiji Huawei TreSeen 5.0+ in Huawei TruSleep 3.0, Sir Mo s pametno uro serije Huawei Watch 4 ves dan aktivno spremlja stanje svojega telesa, ne glede na to, ali je v stanju počitka ali med treningom. Funkciji Health Glance in Health Trends mu obenem omogočata tudi pregled rezultatov, med drugimi tudi v razumljivih diagramih.

Popolna spremljevalka med treningi

Sir Mo Farah od leta 2021 uporablja različne Huaweijeve pametne nosljive naprave, vključno s Huawei Watch GT Runner, urami serije Huawei Watch GT 3 in Huawei Watch Ultimate, da izboljša vsakodnevno spremljanje zdravja in priprave na trening.

Med predstavitvenim dogodkom je sir Mo Farah izrazil navdušenje nad Huaweijevimi nosljivimi napravami, s katerimi se je srečal v preteklih letih: »Všeč mi je Huaweijev nabor pametnih ur. Vsaka od njih ima nekaj edinstvenega, pa naj gre za izjemno natančen satelitski sprejemnik lahke ure WATCH GT Runner ali čudovito luksuzno obliko nove ure Watch Ultimate. Ne glede na to, kaj počnem ali kam grem, lahko vzamem tisto, ki popolnoma ustreza mojim potrebam.«

Huaweieve nosljive naprave zagotavljajo napredne zdravstvene zmogljivosti, profesionalne športne funkcije ter elegantno in inovativno oblikovanje, kar siru Mou Farahu omogoča, da spremlja treninge, razume svoje zdravstveno stanje, hkrati pa mu omogoča, da ostane eleganten ob vseh priložnostih. Huawei bo nadaljeval z inovacijami in še naprej zagotavljal raznoliko izbiro.

Cena in razpoložljivost

Pametni uri Huawei Watch 4 Pro in Huawei Watch 4 sta na voljo po ceni 629,90€ in 479,90€,

Za več informacije obiščite spletno stran: https://consumer.huawei.com/si/

Pin It on Pinterest

Share This