Motorola je vstopila v partnerstvo z Bullitt Group, globalnim liderjem, ki ima za seboj številne nagrajene trpežne telefone, s ciljem, da ustvari telefon, ki bo brez težav lahko premagoval izzive, s katerimi se srečujemo vsak dan, tako v mestu kot pri številnih pustolovščinah v naravi.
Nov mobilnik iz tega partnerstva, Motorola defy prinaša vse zaščitne funkcije, ki jih potrebujejo uporabniki, brez kakršnih koli kompromisov glede zmogljivosti, moči ali trajanja baterije.
Je vodoodporen, ima IP68 certifikacijo ter se lahko potopi v vodo do globine 1,5 metra za 35 minut, zaradi posebnega ohišja z dvojno zaščito. Motorola defy lahko tudi prenese padce z višine do 1,8 metra in je certificiran v skladu z vojaškimi standardi MILSPEC 810H za vzdržljivost v ekstremnih pogojih tudi ne glede na vibracije.
Zahvaljujoč 48MP f/1.8 senzorju s Quad Pixel tehnologijo lahko naredite ostrejše in svetlejše fotografije v vseh svetlobnih pogojih. Zaradi sposobnosti, da ustvarja idealne fotografije tako sončnega vzhoda kot sončnega zahoda, kamera na modelu defy izstopa med konkurenco v tej kategoriji.
Svoje fotografije lahko občudujete na 6.5 inčnem HD+ ekranu, ki ga varuje Corning Gorilla Glass Victus. Baterija trpežnega telefona defy traja dva dni po samo enem polnjenju in se ponaša s kapaciteto 5.000mAh ter TurboPower polnjenjem.
Motorola defy je dostopen v barvnih odtenkih Forged Green in Black, z elegantnim proti zdrsnim dizajnom, ki olajša držanje ter posebnim zapestnim trakom za lažje rokovanje v situacijah, ko potrebujete dodatno stabilnost in varnost.

Pin It on Pinterest

Share This