Na predstavitvenem dogodku v Dubaju so bili glavni zvezdi novi pametni uri Huawei Watch Fit 3 in Watch 4 Pro Space Edition. Obe bosta v kratkem na voljo tudi v Sloveniji.

Huawei Watch Fit 3: popolna fuzija mode, športa in tehnologij
Povsem nova Huawei Watch Fit 3 ob podedovani klasični pravokotni obliki predhodnic, uvaja nove materiale in postopke izdelave, izboljšane načine interakcije z napravo ter razširjen nabor paščkov. 4,6-centimetrski (1,82-palčni) in izjemno velik zaslon visoke razločljivosti ob elegantni teksturi ohišja iz aluminijeve zlitine tako prinašata popolnoma novo vizualno izkušnjo. Z debelino 9,9 milimetra in težo 26 gramov pa je Huawei Watch Fit 3 najtanjša in najlažja pametna ura družine Huawei Watch Fit doslej. Slogan »Fashion Forward« odraža bistvo pametnih ur Huawei.


Huawei je izboljšal zdravstvene funkcije. Ura po zaslugi tehnologije analize spanja TruSleep 4.0 zajema popolnejši nabor fizioloških kazalnikov ter na podlagi izboljšanega sistema ocenjevanja spanja ponudi podrobnejšo razlago vzorcev in priporočil za izboljšanje kakovosti spanja. Huawei Watch Fit 3 je opremljena z nadgrajeno tehnologijo TruSeen 5.5, ki za 30 odstotkov stabilnejše spremlja srčni utrip in ponudi meritev nasičenosti kisika v krvi (SpO2) že v 25 sekundah.

Huawei Watch 4 Pro Space Edition: za drzne raziskovalce
Oblikovno zasnovo pametne ure Huawei Watch 4 Pro Space Edition, izdelane iz trpežnih in elegantnih materialov, so navdihnili dosežki človeštva med raziskovanjem vesolja. Bistveni estetski poudarek je prikaz izpušne šobe raketnega motorja švedskega pionirja in izumitelja Gustafa de Lavala z rdečimi poudarki na delih lunete iz nanokristalne keramike in na ekskluzivni digitalni številčnici.

Izredno zmogljiva pametna ura nudi še izboljšane funkcije spremljanja zdravja in beleženja športov. Poleg natančnejšega spremljanja fizioloških zdravstvenih podatkov je na voljo nadgrajena funkcija oblikovanja zdravstvenega poročila Health Overview 2.0, ki na podlagi podatkov o zdravju in analize zdravstvenih trendov v 60 sekundah postreže s številnimi zdravstvenimi kazalniki na enem mestu

Pin It on Pinterest

Share This