Samsung Galaxy XCover6 Pro je namensko zasnovan pametni telefon za podjetja, ki je dovolj zmogljiv, da podpira najzahtevnejša poslovna opravila. Galaxy XCover6 Pro predstavlja preboj na področju robustne zmogljivosti. Z opcijsko kartico microSD pa XCover6 Pro ponuja možnost razširitve pomnilnika. Je tudi prva naprava v seriji XCover, ki podpira omrežje 5G.Delo se danes lahko odvija na katerikoli lokaciji, zato zaposleni potrebujejo napravo, ki je agilna in zanesljiva. Z Galaxy XCover6 Pro lahko uporabniki priročno podaljšajo življenjsko dobo baterije svoje naprave, saj lahko njeno dolgotrajno zamenljivo baterijo preprosto zamenjajo s svežo, ko se prva izprazni.


Galaxy XCover6 Pro s funkcijo Samsung DeX omogoča, da svojo napravo povežemo z zunanjim zaslonom, tipkovnico in miško ter uživajo v izkušnji, ki je podobna računalniški. Zaposleni lahko z napravo XCover6 Pro na poti tudi fotografirajo in delajo zapiske, nato pa brez težav dostopajo do zajetih informacij za pripravo poročil, ko se vrnejo na delovno mesto – vse to z uporabo ene naprave.


Močan in poenostavljen za zahtevna delovna okolja
Galaxy XCover6 Pro je zasnovan tako, da prenese ekstremne delovne pogoje, zato je popoln partner za vse poslovne funkcije – ne glede na to, ali ga imajo v rokah dostavljavci, prodajalci ali policisti. Z vzdržljivo zasnovo s certifikatom MIL-STD-810H, stopnjo zaščite IP68 in steklom Corning® Gorilla® Glass Victus®+ je izdelan tako, da zdrži hude vremenske razmere, padce in druge nevarnosti, ki spremljajo delo na terenu. Poleg tega lahko v okoljih, kjer so potrebne rokavice ali kjer delavci uporabljajo napravo zunaj na dežju, prilagodite nastavitve občutljivosti na dotik in tako povečate dovzetnost zaslona. Izboljšave za dotik v mokrih okoljih pa olajšajo uporabo, ko je roka v deževnih razmerah vlažna.


Njegova vzdržljivost je uravnotežena z elegantno in gladko zasnovo, ki jo pogosteje najdemo na potrošniških napravah, zaradi česar je tanjši in bolj ergonomičen kot tradicionalni robustni pametni telefoni. XCover6 Pro je debel manj kot deset milimetrov in ima dinamičen 6,6-palčni celozaslonski zaslon z izjemno gladko frekvenco osveževanja 120 Hz.


Prilagojen današnjim potrebam mobilnih podjetij
Galaxy XCover6 Pro je zaščiten z vodilno celovito mobilno varnostjo Samsung Knox, ki zagotavlja večplastno zaščito od čipa dalje. Platforma deluje kot trezor s strojno zaščito, ki je v celoti integrirana s programsko opremo in zagotavlja celovito zaščito v realnem času pred stalnimi grožnjami


Dodatno raven zaščite prinaša tudi uporabniški vmesnik Samsung One UI, ki skrbnikom IT in uporabnikom omogoča enostaven nadzor nad napravami z intuitivnim vmesnikom, vključno s preglednimi možnostmi deljenja in zaščite. Skrbniki lahko na daljavo upravljajo celovitost naprave in tako zagotovijo, da so naprave varne in se vanje ne vdira, biometrična podpora prepoznavanja obraza in prstnih odtisov pa zagotavlja, da lahko do naprave dostopa le predvideni uporabnik.


Napravo Galaxy XCover6 Pro je mogoče prilagoditi tako, da ustreza vsakemu podjetju. Vključuje dve nastavljivi tipki, ki ju je mogoče prilagoditi za izvajanje posebnih funkcij, odvisno od podjetja. Uporabniki lahko napravo uporabljajo tudi kot čitalnik črtnih kod za podjetja prek funkcije Knox Capture ali kot walkie-talkie prek funkcije push-to-talk. Ker ima vsako delo drugačne zahteve, je XCover6 Pro opremljen s široko paleto Samsungove in partnerske dodatne opreme, kot so Smart Case, polnilniki POGO/več naprav/ baterij, polnilne podlage, sponke za pas in slušalke PTT.


Galaxy XCover6 Pro je že na voljo tudi v Sloveniji po priporočeni maloprodajni ceni 629,00 €.

Pin It on Pinterest

Share This