Huawei je predstavil novo serijo pametnih ur Huawei Watch 3 z modeloma Watch 3 in Watch 3 Pro. Uri poganja nov operacijski sistem Harmony OS 2, ki omogoča udobno in pametno uporabniško izkušnjo, podkrepljeno z izboljšano interakcijo in zmogljivo povezljivostjo. Poleg profesionalnih funkcij beleženja telesne dejavnosti in zdravja ter izjemno dolge avtonomije baterije, imajo pametne ure serije Huawei Watch 3 visoko natančno tipalo za merjenje temperature kože. Posledično z novimi funkcijami, kot sta zaznavanje umivanja rok in padcev, bosta novi pametni uri pomagali spremljati napredek v telesni pripravljenosti in zdravstveno stanje na podlagi znanstvenih rešitev.
Serija Huawei Watch 3 vzpostavlja ravnovesje med estetiko pametnih in klasičnih ur. Ohišje iz poliranega nerjavečega jekla zaokrožujeta zakrivljeno 3D-steklo in velik zaslon, ki predstavlja vrhunec elegantnega oblikovanja. Kot prve pametne ure Huawei vključujejo 3D-vrtljivo krono, ki ponuja taktilne povratne informacije. Zahvaljujoč visoko natančnemu prepoznavanju premika prstov lahko na zaslonu povečate ali pomanjšate sliko ali se natančno premikate med menijskimi možnostmi. Operacijski sistem Harmony OS 2 nudi tudi popolnoma nov uporabniški vmesnik z mrežnim prikazom nameščenih aplikacij, kar zagotavlja bolj gladko in intuitivno uporabniško izkušnjo.
Nova serija pametnih ur uvaja številčnejši nabor digitalnih številčnic in paščkov za večje možnosti prilagajanja željam uporabnika. S številnimi inovativnimi in zanimivimi temami, zaslon ure lažje prilagajate izbranemu paščku iz najlona, usnja, nerjavečega jekla ali titana in tako ustvarite popoln dodatek k vsakemu modnemu slogu.
Huawei se zaveda pomena zaupnosti podatkov, ki jih zbira ura, zato nudi celovito zaščito zasebnosti. Preden se katerikoli podatki zabeležijo, mora uporabnik podati izrecno soglasje. Hkrati šifriranje podatkov med prenosom zagotavlja varnost, da podatki ne bodo prišli v napačne roke, tako da lahko brezskrbno uživate v uporabi zdravstvenih in vadbenih funkcij.
Pametna ura Huawei Watch 3 Pro zagotavlja izjemno avtonomijo baterije– do 5 dni v pametnem načinu in do 21 dni v izredno dolgem načinu delovanja. Baterija modela Watch 3 pa v prvem zagotavlja delovanje do 3 in v drugem načinu do 14 dni.
Pametna ura Huawei Watch 3 je na voljo v različicah Active, Classic in Elite, Huawei Watch 3 Pro pa v Classic in Elite.

Pin It on Pinterest

Share This