Xiaomi je predstavil svojo najnovejšo serijo pametnih telefonov Xiaomi 13T, razvita v sodelovanju z Leico, prinaša fotografsko izkušnjo Authentic Leica, ki izraža izvirno Leica izkušnjo. Opremljena je z napredno arhitekturo za optimizacijo zmogljivosti in dolgo življenjsko dobo baterije ter kristalno čistim zaslonom. Serija Xiaomi 13T prinaša izjemno izkušnjo uporabe naprave, pa naj gre za fotografiranje, gledanje videoposnetkov ali klasično, vsakodnevno uporabo.

Ustvarjanje s fotografskimi zmogljivostmi Leica Pro-level

Serija Xiaomi 13T se je odzvala novi generaciji uporabnikov pametnih telefonov na strast do ustvarjalnosti s fotografijo profesionalnega kalibra. Obe napravi – Xiaomi 13T Pro in Xiaomi 13T sta opremljeni s trojno kamero, ki vključuje leče Summicron, razvite v sodelovanju z Leico, 50 MP širokokotno kamero z ekvivalentno goriščno razdaljo 24 mm in 7P asferično lečo, zasnovano za zajem več svetlobe, ki podpira snemanje v visokem dinamičnem razponu in teleobjektiv 50 MP z goriščno razdaljo 50 mm. Izjemno širokokotna kamera z 12 MP in goriščno razdaljo, ki ustreza 15 mm, je idealna za zajemanje panoramskih fotografij in osupljivih pokrajin.

Nova raven snemanja videa

S Xiaomi 13T Pro se uresničijo sanje o videografiji. Potopite se v svet 10-bitnega videa LOG 4:2:0 H.265, ki ponuja nadzor barv in podrobnosti. Vnaprej nameščen Rec .709 LUT doda vašim videoposnetkom pridih profesionalne čarovnije in jih prikaže z neprimerljivo barvno natančnostjo in vizualno globino.

Zadnji kameri naprave Xiaomi 13T podpirata snemanje videa 4K pri vseh goriščnih razdaljah, s hitrim in učinkovitim urejanjem. Znotraj načina Pro v funkciji Video Editor aplikacije Xiaomi Gallery bodo uporabniki lahko enostavno urejali opise in dodatne zvočne posnetke, kar je idealno za ustvarjanje kratkih videoposnetkov za namene družbenih medijev ali za ustvarjanje materiala za osebni vlog.

Potopite se v vizualno in zvočno izkušnjo

Xiaomi 13T Pro in Xiaomi 13T zagotavljata nove ravni jasnosti in živahnih barv, izboljšata izkušnjo gledanja zahvaljujoč 6,67-palčnemu zaslonu CrystalRes, ki podpira hitrost osveževanja do 144 Hz. in 1,5K (2712 x 1220) resolucijo.  Serija Xiaomi 13T uporablja zaslon s 1200 nitmi in največjo svetlostjo do 2600 nit.

Uporabniki Xiaomi 13T in Xiaomi 13T Pro so upravičeni do 100 GB prostora za shranjevanje v oblaku Google One v 6-mesečnem preizkusnem obdobju in 3-mesečne naročnine YouTube Premium z dostopom do YouTuba in aplikacije YouTube Music brez oglasov.

Izboljšana splošna izkušnja

Xiaomi 13T Pro in Xiaomi 13T imata širok nabor izboljšav energetske učinkovitosti in življenjske dobe baterije, kar uporabnikom omogoča hitrejšo in učinkovitejšo izkušnjo pametnega telefona.

Xiaomi 13T Pro poganja čip MediaTek Dimensity 9200+ s hitrim osemjedrnim procesorjem, ki zagotavlja hitrosti do 3,35 GHz. Poleg tega ima vgrajen GPE Arm Immortalis-G715, ki izboljša obdelavo slike, tako da bodo vsi ljubitelji iger imeli prijetno izkušnjo igranja brez skrbi, da bi se baterija izpraznila. Xiaomi 13T je opremljen s čipom MediaTek Dimensity 8200-Ultra, zgrajenim za vrhunsko energijsko učinkovitost z uporabo najnovejšega 4nm procesa TSMC, ki omogoča izboljšave zmogljivosti CPE in GPE.

Xiaomi 13T Pro podpira tehnologijo polnjenja Xiaomi 120W HyperCharge, zahvaljujoč kateri je naprava pripravljena na 100 % v samo 19 minutah. Obe napravi imata možnost hitrega polnjenja, pri čemer Xiaomi 13T Pro doseže 36 % pripravljenosti baterije, Xiaomi 13T pa 21 % v samo 5 minutah.

Xiaomi 13T Pro in Xiaomi 13T sta na voljo v dveh barvnih različicah: alpsko modri in črni. Zadnja plošča modela Alpine Blue je opremljena z vrhunskim veganskim usnjem Xiaomi BioComfort z mehko in nežno teksturo, ki je izjemno udobna za držanje in rokovanje. Modela Meadow Green in Black imata sijajno stekleno zadnjo ploščo, ki doda eleganten pridih razkošja. Oba pametna telefona imata certifikat IP68 za odpornost na vodo in prah.

Cena in dostopnost

Xiaomi 13T Pro in Xiaomi 13T bosta na voljo od 27. septembra. Ob nakupu katerega koli modela iz serije Xiaomi 13T bodo kupci prejeli v dar Mi Smart Air Fryer 3.5L. Ponudba traja do 31. oktobra, na voljo pa je na povezavi: mi-store.si.

Xiaomi 13T Pro je na voljo v različici pomnilnika 12+512 GB po ceni 899 EUR, Xiaomi 13T pa je na voljo v pomnilniški različici 8+256 GB po ceni 649 EUR.

Pin It on Pinterest

Share This