Xiaomi je na mednarodnih trgih predstavil svoja najnovejša paradna konja – pametna telefona iz serije Xiaomi 12T. Xiaomi 12T Pro in Xiaomi 12T, ki ju poganja nabor tehnoloških inovacij, imata vgrajen najnovejši sistem upodabljanja Xiaomi. Za tiste, ki iščejo odlično zmogljivost in nove načine za ustvarjanje vsebine.

Izjemne kamere
Oba vodilna modela serije Xiaomi 12T imata kameri profesionalnega razreda, ki uporabnikom nudita izjemno izkušnjo fotografiranja s pametnim telefonom. S profesionalnim sistemom upodabljanja z ločljivostjo 200 MP, podprtim z revolucionarno strojno opremo in Xiaomijevimi lastnimi naprednimi algoritmi AI, Xiaomi 12T Pro zagotavlja vrhunske slike z visoko jasnostjo, močno nočno fotografijo in hitrim ostrenjem.

Fotoaparat ima tudi senzorsko 2-kratno povečavo, ki lahko izkoristi zmožnosti velikega tipala velikosti 1/1,22″ za fotografiranje idealnih portretov. S Xiaomi ProCut in Ultra burst vam Xiaomi 12T Pro pomaga inteligentno obrezati slike in ustvariti vsebino profesionalnega videza. Za visoko raven ustvarjalnosti pri snemanju filmov Xiaomi 12T Pro podpira video 8K v polni ločljivosti.

Xiaomi 12T pa ima vgrajene tri kamere: primarno kamero s 108 MP pro-grade, ultra širokokotno kamero z 8 MP in makro kamero z 2 MP. Vrhunska zmogljivost pri šibki svetlobi zagotavlja jasne in svetle slike tudi v zahtevnih situacijah.

Zmogljivost za vrhunsko izkušnjo
Xiaomi 12T Pro je opremljen z najboljšim procesorjem Snapdragon z vodilnim 4 nm proizvodnim postopkom TSMC, ki izboljša zmogljivost CPU-ja za 16,7 %. Xiaomi 12T pa poganja vodilni nabor čipov MediaTek – MediaTek Dimensity 8100-Ultra, ki je zgrajen na 5 nm proizvodnem procesu TSMC. V celoti je nadgrajen s povsem novo strukturo GPU, ki povečuje zmogljivost in energijsko učinkovitost do 30 % v primerjavi s svojim predhodnikom.

Baterija za dolgotrajno uživanje
Oba telefona imata veliko baterijo s 5000 mAh in funkcijo 120 W polnjenja HyperCharge. Obe je mogoče napolniti do 100 % v zgolj 19 minutah in sta pripravljena na do 13,5 ure časa vklopljenega zaslona. Poleg tega se napravi s Xiaomi AdaptiveCharge naučita vsakodnevnih rutin polnjenja uporabnikov za optimizacijo le-tega.

Osupljiv zaslon
Mega izkušnja gledanja serije Xiaomi 12T je omogočena s 6,67-palčnim zaslonom CrystalRes AMOLED. Z ločljivostjo 1220p in več kot 68 milijardami barv sta oba popolnoma zasnovana za uravnoteženje jasnosti, barvitih podrobnosti in energetske učinkovitosti. Zaslon je izboljšan tudi s pametnimi funkcijami, kot je AdaptiveSync, ki dinamično prilagaja hitrost osveževanja glede na ogledano vsebino.

Cene in dostopnost
Serija Xiaomi 12T bo na voljo od 5. oktobra dalje. Obdobje prednaročil se začne 5. oktobra in bo trajalo do 12. oktobra. V obdobju prednaročil bo vsak kupec, ki kupi modela Xiaomi 12T ali 12T Pro, prejel Mi Robot Vacuum Mop 2 Lite.

Pin It on Pinterest

Share This