Samsung Electronics je danes predstavil Galaxy S22 in S22+, dve izjemni napravi, ki spodbujata ustvarjalnost in kreativnost. Galaxy S22 in S22+ se ponašata z dinamičnimi kamerami z napredno inteligentno obdelavo slik, ki naredijo vsak trenutek nepozaben. Zasnovana sta s trajnostno osveščenim dizajnom.


Z revolucionarnimi novimi funkcijami Nightography serije Galaxy S22 – kot sta 23 % večji senzor kot pri S21 in S21+ in tehnologija Adaptive Pixel – je kamera zasnovana tako, da prepušča več svetlobe, izpostavi podrobnosti in zajema barve, zaradi katerih vaša vsebina izstopa tudi v temi. Tako Galaxy S22 kot S22+ imata zmogljivo glavno kamero s 50 MP, teleobjektivom 10 MP in ultra širokim objektivom 12 MP, tako da vedno zagotavlja najkakovostnejše posnetke. Ko posnamete videoposnetke s prijatelji, funkcija Auto Framing (samodejnega uokvirjanja) zazna in sledi do 10 osebam ter samodejno prilagodi fokus kamere in s tem zajame vse osebe. Obe napravi poganja napredna tehnologija VDIS, ki zmanjšuje tresljaje, tako da dobite ostre posnetke brez šuma, tudi ko ste na poti.


Galaxy S22 in S22+ sta opremljena z najnovejšo tehnologijo umetne inteligence, ki vaše fotografije popelje na višjo raven. Z novim AI Stereo Depth Map je enostavno posneti popolne fotografije v Portret Mode (portretnem načinu) in motivi so videti bolje kot kdajkoli prej, saj bodo tudi najmanjše podrobnosti videti jasne zahvaljujoč izpopolnjenemu algoritmu AI.


Galaxy S22 in S22+ sta zasnovana tako, da s prvim 4nm procesorjem na pametnem telefonu Galaxy v pogonu delujeta brezhibno tudi v najbolj obremenjenih dneh. Procesor poganja najnaprednejšo obdelavo umetne inteligence in tehnologije strojnega učenja pri napravah Samsung do zdaj. Samodejno zaznava delovanje uporabnika v omrežju in usmeri delovanje energije v aplikacijo, ki jo največ uporabljate.
Svetlobno hiter procesor zahteva moč, ki lahko sledi tempu. Galaxy S22 je izdelan z robustno baterijo in 25 W hitrim polnjenjem, Galaxy S22+ pa ima izjemno zmogljivo baterijo, ki lahko z enim polnjenjem zdrži celo dlje kot en dan. Galaxy S22+ ponuja 45 W super hitro polnjenje, tako da vam ni treba čakati, ko vam zmanjka energije.


Predvajanje filma ali vaše najljubše oddaje bo videti še bolje na čudovitih zaslonih Galaxy S22 in S22+. Obe napravi sta opremljeni s prilagodljivim zaslonom Dynamic AMOLED 2x, ki je zasnovan za najboljše igre in gledanje vsebin. Ne glede na to, ali izberete vrhunski 6,1-palčni zaslon Galaxy S22 ali 6,6-palčni zaslon Galaxy S22+, je vsak zaslon izdelan s tehnologijo inteligentnega Vision Booster, ki samodejno prilagodi zaslon glede na osvetlitev okoli vas in izboljša barvni kontrast. Poleg tega so izboljšane zmogljivosti strojne opreme izboljšale tudi svetlost zaslona.


Vzdržljivost ni samo strojna oprema, celotna serija Galaxy S22 podprta z do štirimi generacijami nadgradenj operacijskega sistema Android. Zdaj lahko milijoni uporabnikov Galaxy dlje časa izkoriščajo najnovejšo varnost, produktivnost in druge zanimive nove funkcije. Samsung bo ta prizadevanja razširil na našo linijo izdelkov, da zagotovi, da boste v celoti podprti v ekosistemu Galaxy.


Serija Galaxy S omogoča tudi preprosto prilagoditev telefona prav za vas. Za unikatni videz in občutek domačega zaslona in funkcij lahko uporabite čist in intuitiven uporabniški vmesnik Samsung nov One UI. Prilagodite barve ikon, pripomočke, barvno paleto in drugo svojim osebnim željam ter ustvarite mobilno izkušnjo, ki odraža, kdo ste.


Galaxy S22 in S22+ sta na slovenskem trgu od 9. februarja na voljo za prednaročilo pri pooblaščenih distributerjih in trgovinah. Model Galaxy S22, z 8 GB RAM-a in 128 GB prostora za shranjevanje bo na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 849 €, model z več prostora s 256 GB prostora za shranjevanje pa po 899 €. S22+ bo s 8 GB RAM-a in 256 GB notranjega pomnilnika na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 1.049 €.


Obe napravi bosta na voljo v naslednjih barvah in možnostih pomnilnika: fantomsko črna, fantomsko bela, zelena in rožnato zlata v modelih s 128 GB in 256 GB z 8 GB RAM-a.

Pin It on Pinterest

Share This