Samsung pospešuje globalno širitev mobilne umetne inteligence, saj uporabnikom omogoča uporabo Galaxy AI na prejšnjih modelih. Posodobitev bo na voljo v serijah Galaxy S23, S23 FE, Z Fold5, Z Flip5 in Tab S9 ter se bo začela uvajati konec marca. Še več uporabnikov telefona Galaxy bo zdaj lahko izkoristilo funkcije Galaxy AI, ki izboljšujejo komunikacijo in so na voljo v modelih s podporo AI. Funkcije vključujejo možnost prilagajanja tona sporočil in prevajanje sporočil v 13 različnih jezikih z uporabo funkcije Pomoč za pisanje (Chat Assist) . Uporabniki naprav Galaxy lahko izkusijo moč interakcij v realnem času s pomočjo funkcije Sprotni prevod (Live Translate) , ki zagotavlja glasovne in besedilne prevode za telefonske klice. S funkcijo Tolmač (Interpreter) lahko uporabniki med potovanjem sodelujejo tudi v spontanih pogovorih z domačini, saj funkcija razdeljenega zaslona ustvarja besedilne prevode za pogovore v živo.

Širša integracija Galaxy AI v ekosistem Galaxy omogoča tudi brezhibno uporabniško izkušnjo pri vsakodnevnih opravilih na modelih s podporo AI, kar omogoča nove ravni učinkovitosti. Funkcije iskanja so izboljšane s funkcijo Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google) , ki ustvarja intuitivne rezultate iskanja s hitro gesto obkroževanja. Funkcije za lažje urejanje življenja, kot je funkcija Pomoč za zapiske (Note Assist) , uporabnikom omogočajo ustvarjanje različnih formatov, generiranje povzetkov in prevajanje zapiskov, medtem ko funkcija Pomoč za brskanje (Browsing Assist) posameznikom omogoča hitrejše spremljanje novic z generiranjem izčrpnih povzetkov novic. S funkcijo Pomoč za prepis (Transcript Assist) lahko tudi preprosto prepišete posnetke sestankov ter ustvarite povzetke in prevode.

Z Galaxy AI Samsung podvaja svojo vlogo pri sproščanju ustvarjalnega potenciala posameznikov. Najnovejša posodobitev telefona Galaxy prinaša nabor orodij Galaxy AI, ki spodbujajo ustvarjalno svobodo tudi po tem, ko je fotografija posneta. S funkcijo Generativno urejanje (Generative Edit) lahko naprava s podporo umetne inteligence preprosto spremeni velikost, premesti ali prerazporedi predmete na fotografijah in tako izpopolnijo odličen posnetek. Uporabniki lahko prav tako hitreje in lažje kot kdaj koli prej izpopolnijo katero koli fotografijo s Predlogi za urejanje (Edit Suggestion) . Ni potrebe po večkratnem ponovnem snemanju, saj lahko funkcija Instant Slow-mo ustvari dodatne kadre za počasne videoposnetke in tako zajame akcijske trenutke.

Ustvarjalnost in personalizacija se tu ne končata. Prilagajanje naprav Galaxy je s pomočjo ozadij, ki jih ustvarja umetna inteligenca, še lažje kot prej, kar omogoča, da naprave s podporo umetne inteligence oživijo ustvarjalnost uporabnikov.

Pin It on Pinterest

Share This