Xiaomi je ob predstavitvi nove serije mobilnikov Redmi Note 13 predsatvil tudi pametno uro Redmi Watch 4. Nova pametna ura je opremljena z velikim 1,97-palčnim zaslonom AMOLED kvadratne zasnove za odličnost čitljivost in s tem še boljšo uporabniško izkušnjo.

Poleg zaslona, ki je gotovo najbolj opazna nadgradnja, jo odlikuje še trpežno ohišje iz aluminijeve zlitine in vrtljivo krona iz nerjavečega jekla za priročnejše upravljanje. Za še večje udobje ima tudi povsem novi mehanizem za hitro odpenjanje in menjavo paščkov.

Pametna ura Redmi Watch 4 je opremljena z nadgrajenim 4-kanalnim optičnim tipalom (PPG), ki natančneje spremlja srčni utrip in nasičenost kisika v krvi. Športnim navdušencem je namenjenih več kot 150 športnih načinov, vključno s šestimi, ki jih pametna ura zazna samodejno.

Napredne funkcije zaokrožuje funkcija telefonskega pogovora preko vmesnika Bluetooth. Klic zlahka sprejmete z dvigom roke ali dotikom na dotik občutljivega zaslona.

Nova pametna ura je na voljo v srebrno sivem ali obsidian črnem ohišju in s paščkom ustrezne barve. Poleg teh so na voljo še originalni paščki pastelno vijolične, temno modre in metino zelene barve.


Ura Redmi Watch 4 je na voljo v srebrno sivi in obsidian črni barvi z ujemajočimi se trakovi, cena pa se začne pri 109 €.

Pin It on Pinterest

Share This