Nova C4 X in ë-C4 X ponujata alternativo klasičnim petvratnim limuzinam in srednje velikim modelom SUV, saj združujeta eleganco karoserijske različice fastback, moderno držo SUV-ja in brezčasen značaj prostornega 4-vratnega vozila.


Z inovativnim dizajnom in z vrhunsko tehnologijo C4 X in ë-C4 X na novo opredeljujeta izkušnjo v vožnji. Ë-C4 X pa s svojim zmogljivim električnim motorjem omogoča tiho in udobno vožnjo, ki je idealna za vožnjo tako po mestu kot na daljše razdalje.


Električni pogon pa pri Citroënu temelji na petih ničlah, ki predstavljajo nič hrupa, kar pomeni tišino po zaslugi električnega pogona, nič CO2 emisij, nič tresljajev, kar omogoča gladka vožnja s takoj razpoložljivim navorom 260 Nm, nič stresa zagotavlja enostavno polnjenje ter manj vzdrževanja in nič kompromisov, kar zagotavlja veliko prostornosti.


Vozili ponujata vrsto najnovejših tehnologij za pomoč vozniku in do 20 naprednih sistemov, ki izboljšujejo varnost voznika in potnikov. Ponujata tudi najnovejšo generacijo povezljivosti zahvaljujoč intuitivnemu informacijsko-razvedrilnemu vmesniku My Citroën Drive Plus, popolni zbirki, namenjeni storitvam povezljivosti.

Popolnoma električni ë-C4 X


Vozili od drugih izstopata s svojim bivalnim udobjem po zaslugi ekskluzivnega programa Citroën Advanced Comfort, zlasti s sedeži Advanced Comfort in vzmetenjem Citroën Advanced Comfort.


Nova C4 X in ë-C4 X ponujata možnost izbire motorja, ki je najbolj primeren za individualne potrebe vsakega posameznika: 100-odstotno električni, bencinski ali dizelski.


Med bencinskimi sta za novo vozilo C4 X na voljo dva učinkovita in zmogljiva motorja, PureTech 100 S&S BVM6 Euro 6.4 in PureTech 130 S&S EAT8 Euro 6.4 V ponudbi je en dizelski motor, BlueHDi 130 S&S EAT8 Euro 6.4 , na voljo je tudi 100-odstotno električni motor, 100 kW (136 KM) Automatic s 260 Nm takojšnjega navora in do 360 km dosega p ciklu WLTP.

Pin It on Pinterest

Share This