HMD Global je pod blagovno znamko Nokia predstavil nov pametni telefon Nokia XR20, ki je narejen tako, da lahko prenese veliko, je namreč predstavnik tako imenovanih trpežnih in vzdržljivih aparatov. Nov pametni telefon Nokia XR20 je zelo odporen , pohvali pa se tudi z elegantnim, kot so pri proizvajalcu izpostavili ,nordijskim dizajnom.
Ekstremne temperature, padci do 1,8 metra, 1 uro pod vodo in še več. Nova Nokia XR20 je zasnovana za razmere, ki so precej težje od napornega vsakdana. Svojega telefona verjetno nikoli ne boste izpostavljali skrajnim mejam njegovih zmožnosti, ste pa lahko prepričani, da Nokia XR20 zdrži več, kot boste kdaj od nje zahtevali. Ponaša se z enim od najmočnejših zaslonov za dodatno brezskrbnost s tehnologijo Corning Gorilla Glass Victus ter ima tako eno od najtrših zaščitnih stekel.
Poleg obstoječih obljub o dolgoživosti X-serije, Nokia XR20 prihaja s privlačno ‘4-3-3-1’ obljubo, opremljena je s štirimi leti mesečnih varnostnih posodobitev, triletnimi nadgradnjami OS, triletno podaljšano garancijo in enoletno brezplačno zamenjavo zaslona.
Nokia XR20 ima zanesljivo dvojno kamero 48MP + 13MP z optiko ZEISS, prostorskim zvokom OZO in inovativnimi rešitvami fotografiranja. Popolnoma nov način SpeedWarp omogoča, da v kompaktni, razburljivi montaži zajamete veliko dogodivščin. Telefon pomika meje srednjega razreda, omogoča uporabo v omrežju 5G, ima 15 W brezžično polnjenje in je izjemno trpežen.
Nokia XR20, robusten telefon s povezljivostjo 5G bo predvidoma naprodaj konec avgusta.

Pin It on Pinterest

Share This