HMD Global, proizvajalec telefonov in dodatne opreme Nokia, je danes z največjo predstavitvijo napovedal prihod šestih novih pametnih telefonov – Nokia X20, Nokia X10, Nokia G20, Nokia G10, Nokia C20 in Nokia C10 – ti telefoni so del treh ločenih linij.
Najboljša serija Nokia X, vmesna serija G in vstopna serija C zagotavljajo kakovostno izkušnjo, ki jo potrošniki pričakujejo od evropskega mobilnega podjetja. Izdelki so narejeni tako, da sta tako notranjost kot zunanjost zelo vzdržljivi in ponujajo najnovejšo programsko opremo, tako da bodo uporabniki svoj telefon lahko uporabljali dlje.
Na vrhu novega portfelja ponosno sedita Nokia X20 in Nokia X10. Pomikajoč meje srednjega razreda ti pametni telefoni ponujajo izkušnje in kakovost, ki so daleč nad svojo ceno. Oba poganja najnovejša mobilna platforma Qualcomm Snapdragon 480 5G, ki prinaša serijsko zmogljivost in resnično globalno 5G izkušnjo. Trpežnost strojne opreme je združljiva s triletnimi varnostnimi posodobitvami in posodobitvami programske opreme. Namenjene so spodbujanju trajnostne porabe, podaljšanju življenjskega cikla izdelkov in zmanjšanju e-odpadkov.
Nokia X20 je opremljena z impresivno 32MP sprednjo kamero in 64MP štirikratno kamero na zadnji strani. Popolnoma nova funkcija dvojnega pogleda bo aktivirala dve kameri hkrati, tako da boste lahko posneli več strani ali več kotov zgodbe. Nato jo lahko še izboljšajte s številnimi možnostmi vodnih žigov.
Nokia X10 bo prinesla izjemno vrednost, zato bo razveselila tiste, ki imajo manj kot 300 EUR proračuna. 48MP štirikratna kamera z zajemanjem Cinematic je dopolnjena s celotno paleto orodij za profesionalno urejanje, da lahko prilagodite, oblikujete in delite izstopajočo vsebino, ki bo navdihnila druge.
Nokia X20 bo na voljo maja na izbranih trgih po maloprodajni ceni 349 EUR, Nokia X10 bo na voljo junija na izbranih trgih po maloprodajni ceni 309 EUR.

G-serija predstavlja popolno ravnovesje pri izpolnjevanju vseh dnevnih potreb s pomočjo preproste tehnologije za reševanje problemov. Oba telefona serije G imata do tridnevno življenjsko dobo baterije- doslej najdaljša na pametnem telefonu Nokia.
Nokia G20 je ustvarjalni studio na poti, ki se prilega dlani. Z osupljivo 48MP kamero, dovolj prostora za shranjevanje in izjemnim prostorskim zvokom OZO lahko uporabniki zajemajo in podoživijo svoje nepozabne trenutke v vsem svojem sijaju.
Nokia G10 ima trojno zadnjo kamero in napredno slikanje z načini fotografiranja z umetno inteligenco, tako da bodo spomini popolnoma zajeti tudi pri zapletenih nastavitvah šibke svetlobe.
Nokia G20 bo na voljo maja, globalna maloprodajna cena pa znaša 159 EUR, Nokia G10 pa bo na voljo že konec aprila po priporočeni maloprodajni ceni 139 EUR.

S C-serijo je kakovostna tehnologija pametnih telefonov vsem dostopna. Najnovejši dodatki popularne linije prinašajo priljubljene funkcije, kot je širok 6,5-palčni zaslon HD + po neverjetnih cenah. Z operacijskim sistemom Android 11 ™ (izdaja Go) delujejo do 20 % hitreje, prav tako imajo izboljšane varnostne funkcije. Trajnost pametnih telefonov Nokia pa je zagotovljena s četrtletnimi varnostnimi posodobitvami za dve leti.
Nokia C20 je izjemno pomemben pametni telefon z odličnimi funkcijami, ki vključujejo sprednjo in zadnjo LED bliskavico, da zajame posebne trenutke tudi pri šibki svetlobi.
Nokia C10 je najcenejša naprava v novem portfelju. Z izjemno kakovostjo izdelave v elegantnem nordijskem dizajnu je prispela v portfelj kot rezultat strogih testiranj. Ergonomsko ohišje z mikro teksturo zagotavlja, da je zgrajena tako, da resnično traja.
Nokia C20 bo na voljo na začetku junija, priporočena globalna maloprodajna cena znaša 89 EUR medtem ko za Nokia C10 maloprodajna cena znaša75 EUR.

Pin It on Pinterest

Share This