Nokia je predstavila nov telefon iz svoje linije, Nokia Shadow. Posebnost Nokie Shadow je, da je zgrajena na način, da lahko sami zamenjate nekatere komponenete.

QuickFix način omogoča, da sami lahko zamenjate počene zaslone, zvita vrata za polnjenje in stare baterije. V sodelovanju z iFixit lahko Nokia Shadow popravite z uporabo priročnih vodnikov po korakih za popravilo in cenovno dostopnih nadomestnih. Kompleti za popravilo in nadomestni deli Nokia Shadow so na voljo na iFixit.com.

Nokia Shadow prihaja v So Purple barvi in ​​je tako prvi popravljivi pametni telefon s 5G povezljivostjo, ta. Poleg tega je narejena iz 65 % reciklirane zadnje platnice in pakirana v FSC® certificirano mešano embalažo.

Deluje sna osnovi mobilne platforme Qualcomm®Snapdragon™ 480+ 5G, z veliko prostora za shranjevanje in pametno optimizacijo ozadja lahko brez težav skačete iz ene aplikckije v drugo.

Kamera s 50 milijoni slikovnih pik deluje z v kombinaciji z orodji AI za slikanje, za zajemanje jasnih posnetkov tudi v težjih pogojih. Portretni način postavi vašo točko ostrenja v središče pozornosti, medtem ko nočni način pomaga pri kakovostnih posnetkih po temi, ki si jih lahko vse ogledate na 6,56-palčnem zaslonu HD+.

Cene in razpoložljivost ter dodatna oprema

Nokia Shadow v vijolični barvi bo dostopna v različici 6/128Gb za 259,00 € od avgusta dalje na Nokia.si

Pin It on Pinterest

Share This