Aplikacija za navigacijo TomTom GO Navigation je sedaj na voljo v trgovini AppGallery tudi slovenskim uporabnikom Huaweievih naprav. Odlikuje jo preprosta raba z naprednimi funkcijami, kot so prikaz podatkov o prometu v realnem času, vodenje po voznih pasovih in iskanje najboljše poti po različnih merilih.
Velika prednost Tom Tom GO je, da lahko zemljevide in navigacijo uporabljate tudi brez internetne povezave. Aplikacija ponuja podrobne 3D-zemljevide, ki jih je mogoče namestiti in shraniti na pomnilnik telefona. V tem primeru se zemljevidi posodobijo enkrat tedensko, ko je naprava povezana v brezžično omrežje. Prenesete lahko zemljevide držav ali regij, odvisno od prostega pomnilnika. Najbolj pa vam bo aplikacija služila, ko je ves čas povezana na internet, saj takrat na zaslonu naprave prikazuje več podatkov, med drugim stanje na cestah in opozorila pred kamerami za preverjanje hitrosti.
»AppGallery je ena izmed treh najboljših trgovin z aplikacijami na svetu in kot taka zavezana, da uporabniku zagotovi lokalne in globalne aplikacije,« je dejal Wang Yanmin, predsednik za globalna partnerstva in ekološki razvoj pri podjetju Huawei. »Navdušeni smo, da sodelujemo s podjetjem TomTom in da lahko uporabnikom trgovine AppGallery ponudimo najnovejše storitve za navigacijo.«
Huaweieve in druge priljubljene aplikacije kot je tudi TomTom GO so na voljo v odprti in varni trgovini AppGallery. V kratkem času je postala ena izmed treh vodilnih na svetu in je na voljo uporabnikom v več kot 170 državah. S Huaweievim inovativnim ekosistemom povezuje več kot 460 milijonov mesečno aktivnih uporabnikov. Trgovina AppGallery ne zagotavlja le zasebnosti in varnosti, ponuja tudi edinstveno izkušnjo rabe in izboljšanje zmožnosti odkrivanja novih aplikacij. Na voljo so aplikacije iz vsega sveta, ki so združene v 18 kategorij, vključno z novicami, družbenimi omrežji in zabavo.

Pin It on Pinterest

Share This