Na dogodku v Istanbulu je Huawei predstavil težko pričakovane nove vrhunske naprave. Med slednjimi izstopajo naslednja generacija zložljivega pametnega telefona Huawei Mate Xs 2, prenosnika z velikim zaslonom MateBook D 16 in 16s, ki spreminjata definicijo sodobnih delovnih okolij ter izjemni tablični računalnik MatePad Paper.


Huawei vedno v središče svojega dela postavlja potrebe in želje uporabnikov. Njegova strategija je zato osredotočena na šest glavnih področij. Inovacije v segmentu pametnih telefonov, na druge mobilne in nosljive naprave, na ekosistem mobilnih storitev HMS, na elektronsko poslovanje (B2B) ter na rešitve za avtomobilsko industrijo in pametne domove. Na podlagi tega je Huaweiu uspelo vzpostaviti raznovrsten ekosistem izdelkov, ki zagotavljajo brezhibno z umetno inteligenco podkrepljeno življenjsko izkušnjo.


Na dogodku 23. junija so predstavniki podjetja Huawei predstavili ključna področja in strategije v tem zahtevnem času in napovedali vrsto vrhunskih izdelkov. Novi zložljivi pametni telefon Mate Xs 2, 16-palčna (40,46-centimetrska) prenosna računalnika MateBook D 16 in 16s, prvi tablični računalnik z zaslonom na elektronsko črnilo (e-ink) MatePad Paper, nova pametna telefona Huawei nova Y70 in Huawei nova Y90 ter dodatek seriji brezžičnih slušalk FreeBuds Pro 2.


Huawei je zavezan nenehnim inovacijam in omogočanju dostopa do novih digitalnih tehnologij ljudem, organizacijam in družbam. Da je to mogoče, podjetje ohranja visoke naložbe v raziskave, razvoj in trženje. »Uporabnikom želimo zagotoviti revolucionarne inovacije in nenehno voditi razvoj industrije,« je dejal Derek Yu, predsednik podjetja Huawei Consumer BG za Srednjo in Vzhodno Evropo, Skandinavijo, Kanado ter Turčijo.

Pin It on Pinterest

Share This