Trgovina z aplikacijami AppGallery je bogatejša za še en velik naslov –igro My Talking Angela 2. Gre za nadaljevanje izjemno priljubljene igre z virtualnimi hišnimi ljubljenčki My Talking Angela, ki je konec lanskega leta, ko prispela v AppGallery, zabeležila več milijonov prenosov. Nova igra podjetja Outfit7, sicer enega od vodilnih na področju razvoja mobilnih iger na svetu, je bila v trgovini AppGallery izdana istočasno kot v drugih sorodnih večjih trgovinah z aplikacijami, to pa je AppGallery le še dodatno utrdilo na poziciji tretje največje platforme z aplikacijami na svetu.
My Talking Angela 2 spodbuja igralce, da izkusijo čarobnost prijateljstva z vrsto dinamičnih aktivnosti, ki poudarjajo pomen skrbi zase in izražanja svojih želja, pogledov in misli. Z nešteto možnosti prilagajanja lahko igralci Angelo preoblačijo, urejajo pričesko, ličijo in okrasijo njeno stanovanje, kakor jim srce poželi. V sodobni in vznemirljivi izkušnji virtualnega prijateljstva, igralci z Angelo odkrivajo nove dogodivščine in aktivnosti v mestu, med drugim peko, ustvarjanje glasbe, ples in podobno. Ker ekipa razvijalcev vedno stremi k odličnosti, so pri razvoju igre sodelovali celo s profesionalnimi plesalci in na ta način ustvarili plesne korake in gibe za Angelo.
My Talking Angela 2 sicer sledi nedavnemu uspešnemu izidu igre Talkin Tom Gold Run, ki je v trgovini AppGallery trenutno med 5 najbolj uspešnimi igrami po številu prenosov na Kitajskem. Nova igra je na voljo v 13 jezikih, med drugim v angleščini, ruščini, turščini in kitajščini. Huawei bo izid igre pospremil tudi s posebnimi digitalnimi številčnicami za svoje najnovejše pametne ure serije Watch 3, ljubitelji igre pa bodo Angelo lahko uzrli tudi v animirani seriji Talking Tom & Friends, ki temelji na istoimenski večkrat nagrajeni igričarski franšizi, in je na voljo na platformi za pretočno predvajanje video vsebin Huawei Video.

Pin It on Pinterest

Share This