V Telekomu Slovenije so razvili rešitev, ki predstavlja novost na slovenskem trgu in ki odgovarja na tovrstne potrebe podjetij. Gre za celovito rešitev najema IT-storitev, ki vključuje naprave in opremo za posamezno delovno mesto, orodja za boljšo učinkovitost, IT-upravljanje implementiranih rešitev ter IT-pomoč in podporo.

Najem IT-storitev je izjemno preprost in hiter, podjetjem ne predstavlja dodatnih začetnih investicij in nakupa opreme, mesečni stroški pa so predvidljivi in transparentni. Storitev, ki so jo v Telekomu Slovenije poimenovali Upravljano delovno mesto, zaposlenim v podjetju omogoča enostavno in varno rabo računalnika ter pisarniških orodij in programov, ki jih potrebujejo pri svojem delu tudi na daljavo.

Telekom Slovenije nudi različne poslovne pakete za upravljanje delovnega mesta, ki glede na potrebe podjetij vključujejo različne ravni storitev podpore, širino nabora IKT-storitev ter pakete storitev upravljanja Microsoft 365. Upravljano delovno mesto lahko vsako podjetje popolnoma prilagodi svojim potrebam ter rasti in razvoju poslovanja.

Pri tem je podjetjem in podjetnikom na voljo več kot 100 strokovnjakov Telekoma Slovenije, ki zagotavljajo IT-podporo 24 ur na dan, vse dni v letu. Podjetjem pomagajo pri implementaciji, uporabi in podpori IT-rešitev. Zbirko Microsoftovih orodij namestijo hitro in »na ključ«, ob tem pa pomagajo tudi pri uvajanju zaposlenih, da pridobijo potrebna znanja in kompetence za uporabo orodij. Podjetja lahko v certificiran izobraževalni center Telekoma Slovenije napotijo svoje zaposlene kadarkoli zaznajo potrebo po razvoju novih ali dodatnih kompetenc s področja informacijsko-komunikacijskih tehnologij skladno s spremembami svojega poslovanja.

Pin It on Pinterest

Share This