Mobilne igre so v zadnjih letih postale izjemno priljubljene, saj jih na milijone ljudi vsak dan igra na svojih pametnih telefonih. Od iger za prosti čas, kot je Candy Crush, do bolj zapletenih iger, kot je PUBG, vsakdo najde nekaj zase. Mobilne igre so prosto dostopne, prenosne ter ponujajo hiter in zabaven način za krajšanje časa. Da te potekajo hitro in gladko, mora imeti telefon dobre zmogljivosti. Za te je poskrbel Samsung, ki se je povezal s Qualcommom in ustvaril mobilno platformo, ki ima najhitrejši in najzmogljivejši čipovski nabor, kar jih je bilo kdaj koli v telefonu Samsung Galaxy – Snapdragon® 8 Gen 2. Novi Snapdragon debitira izključno v Galaxy S23 seriji s telefoni Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ in Galaxy S23 ter zagotavlja, da bo vsako opravilo hitrejše, odzivnejše in energetsko učinkovitejše.

Hitrejše in boljše

Ena od izstopajočih značilnosti novega čipa je struktura procesorja, ki v primerjavi s prejšnjo Galaxy S22 serijo za več kot 30 odstotkov poveča zmožnosti obdelave podatkov. Optimiziran je tudi grafični procesor, ki ima za več kot 40 odstotkov višjo hitrost in je posebej zasnovan za zahtevne uporabnike. Igralni navdušenci boste uživali v najnovejših aplikacijah in igrah, ne da bi pri tem ogrozili življenjsko dobo baterije.

Ostanite v akciji

Kar zadeva igre, je Galaxy S23 Ultra pripravljen na prihodnost popolnega digitalnega realizma. Uporabniki bodo doživeli občutno bolj realistične upodobitve iger. Zahvaljujoč prilagodljivi zmogljivosti, ki jo poganja umetna inteligenca, lahko Galaxy S23 serija zagotavlja izjemne hitrosti mobilne grafike in poglobljeno grafiko v igrah. Da vse poteka vse bolj gladko in z manj zamikov, poskrbi frekvenca vzorčenja na dotik 240 Hz v igralnem načinu. Ta poskrbi, da uporabniki ves čas ostanejo v akciji in ne zamudijo napada nasprotnikov.

Vendar Galaxy S23 serija ni samo moč in zmogljivost. Samsung je poskrbel tudi za daljšo življenjsko dobo baterije, zahvaljujoč bateriji s 5000 mAh pri Samsung Galaxy S23 Ultra, 3900 mAh pri Galaxy S23 ter 4700 mAh pri Galaxy S23+. Nadgrajena je bila tudi hladilna komora, ki odvaja toploto ini zagotavlja, da zahtevne aplikacije, kot so igre, ne bodo upočasnile vaše mobilne izkušnje. To pomeni, da lahko uživate v vsej moči in zmogljivosti telefonov Galaxy S23 serije, ne da bi skrbeli, da se vaš telefon pregreje.

Bodimo ekološki

Trajnost je postala vse pomembnejši dejavnik pri nakupu izdelkov, zato je Galaxy S23 serija tudi najbolj ekološko zasnovana Galaxy serija doslej. Vključuje namreč kar 12 komponent, ki so izdelane iz recikliranih materialov, vključno z aluminijem in steklom, plastiko iz zavrženih ribiških mrež in sodov za vodo ter plastenkami iz PET materiala. Poleg tega se za embalažo uporablja 100% recikliran papir, kar dodatno prispeva k ohranjanju okolja. Galaxy S23 serija je tudi prejemnica certifikata UL ECOLOGO®, kar dokazuje zavezanost k trajnostnemu razvoju in prispevanju k bolj zdravemu planetu.

Fotografirajmo se!

Fotografskih spominov ni nikoli preveč in vedno, ko za nazaj pregledujemo stare fotografije, nam pri srcu postane toplo, saj se spomnimo na lepe trenutke. Telefona Galaxy S23 in Galaxy S23+ prinašata izboljšane kamere, s katerimi bodo posnetki še lepši. Ujeli boste več podrobnosti s širokokotno kamero s 50 MP, zaradi tehnologije Detail Enhancer, ki uporablja umetno inteligenco za izboljšanje globine in ločljivosti za fotografije osupljive visoke kakovosti. Galaxy S23 Ultra pa krasi širokokotna kamera z 200 MP. Ta neverjetno zmogljiva kamera je eden glavnih adutov nove različice Galaxy S23 Ultra. Nad njo bodo navdušeni tudi tisti, ki niso poznavalci tehnologije senzorjev kamere in spremljajoče strojne opreme. Genialno strojno opremo spremljajo zmogljive programske možnosti in ena izmed njih je funkcija Nightography, ki s številnimi programskimi orodji in umetno inteligenco, poskrbi za jasne ter ostre slike tudi v zahtevnih svetlobnih pogojih.

S posebno ponudbo glejte najljubše vsebine brez oglasov

Ob nakupu telefona Galaxy S23 serije vam Samsung podarja do 4 mesece brezplačne storitve YouTube Premium na vaši Samsung Galaxy napravi. Tako boste v svojih najljubših vsebinah lahko uživali brez motečih oglasov in brez omrežne povezave Wi-Fi. Več podrobnosti o ponudbi, ki traja od 1. 2. 2023. do 2. 4. 2024, najdete na spletni strani Samsung.

Pin It on Pinterest

Share This