Težko si predstavljamo sodobno življenje brez video klicev, zato je izrednega pomena, da so tovrstne storitve del okolja pametnih telefonov, kot so novi modeli Huawei Mate 50 Pro, Huawei nova 10 in Huawei nova 10 Pro.

Pametni telefoni so po pomenu druga naprava za opravljanje video klicev in za sodelovanje v videokonferencah, predvsem ko smo na poti in uporaba prenosnega računalnika ni pretirano udobna oziroma celo mogoča. Poleg izredne prenosnosti nudijo hitre podatkovne vmesnike in velike zaslone za nemoteno in udobno sodelovanje. 

Najnovejši pametni telefon Huawei Mate 50 Pro nudi dober 17-centimetrski (6,74-palčni) zaslon OLED, ki poleg 120-herčnega osveževanja nudi prikaz več kot milijarde barv. Zaradi izredne ločljivosti 1.212 x 2.616 svetlobnih pik bo pogled na sogovornika vedno jasen in oster. Podobno zmogljivosti nudita zaslona pametnih telefonov Huawei nova 10 in Huawei nova 10 Pro. Podpirata namreč prikaz milijarde barv ob 120-herčnem osveževanju slike in 300-herčnem vzorčenju dotika, kar zagotavlja izredno gladko uporabniško izkušnjo. Za namene video klepeta pa do izraza pride izredna sprednja kamera s kar 60-milijonskim tipalom.

Poleg vrhunskih strojnih zmogljivosti, zaradi katerih vas novi pametni telefoni Huaweia nikdar ne bodo pustili na cedilu, so v trgovini AppGallery, tretji največji na svetu, ravno tako na voljo aplikacije za video klice in konference, ki jih potrebujete.

Iz oči v oči z Zoomom

Da bi namestili aplikacijo Zoom na enega od omenjenih telefonov Huawei, odprite trgovino AppGallery in v iskalno polje vpišite »Zoom«, da se prikaže povezava na spletno stran, iz katere bo aplikacija prenesena in nameščena. Postopek je popolnoma varen, saj trgovina pred začetkom prenosa izvede varnostni pregled namestitvene datoteke. Po nekaj sekundah je Zoom uspešno nameščen in na voljo, da skličete, ali se pridružite video sestanku, delite datoteke ali uporabite možnost takojšnega sporočanja. Obenem vam je ves čas telefon na voljo, da preko njega opravite običajni telefonski klic.

Nihče ne bo prikrajšan

Huawei je veliko truda in virov vložil v obogatitev trgovine AppGallery. Nekatere aplikacije ste do zdaj iskali z drugimi orodji, med njimi tudi z iskalnikom Petal Search, zdaj pa je tudi ta postopek integriran neposredno v trgovino. Ravno tako so poskrbeli, da so na voljo priljubljene finančne in bančne aplikacije, saj boste aplikacije svojih bank našli komitenti NLB, NKBM, Sparkasse in Intese Sanpaolo. Marsikdo se bo ravno tako razveselil vrhunskih mobilnih iger, kot so PUBG Mobile, Dragon’s Trail, Garena Free Fire ali Lords Mobile.

Uspeh pametnih telefonov je Huawei spodbudil, da je ob predstavitvi modelov Huawei Mate 50 Pro in nova 10, zagotovil celovit nabor raznovrstnih aplikacij, ki bodo izpolnile vsa pričakovanja uporabnikov. Ni pomembno, katero aplikacijo potrebujete, prepričani ste lahko, da jo boste našli v trgovini AppGallery.

Pin It on Pinterest

Share This